Ο έλεγχος του PRESSARIS: Κορυφαίος ο Ουμπίντες

Ο καλύτερος φετινός Άρης (με εξαίρεση το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό) ξεπέρασε το σοκ του αποκλεισμού και παρά τα προβλήματα δικαιούταν 100% τη νίκη. Επιτέλους η ομάδα έδειξε ότι διαθέτει ψυχή και ταλέντο. Η απουσία καθαρόαιμου επιθετικού φάνηκε στη αδυναμία να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ. Επίσης, η ομάδα έγινε και πάλι στόχος των …εξωγενών «παραγόντων» ενός αγώνα και μάλιστα για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα λίγων 24ωρων, στο ίδιο γήπεδο, με τον ίδιο αντίπαλο!   
   

ΒΕΛΛΙΔΗΣ: Βαθμός 8

 Έδειξε ότι ξεπέρασε τον αποκλεισμό και την κακή μέρα που είχε στον αγώνα κυπέλλου. Ήταν σταθερός και αποτελεσματικός όταν χρειάστηκε να επέμβει.

 ΚΑΖΝΑΦΕΡΗΣ: Βαθμός 8

 Από τους κορυφαίους του Άρη. Σταθερός στα αμυντικά του καθήκοντα, κάλυψε θετικά τον χώρο ευθύνης του.

 ΜΙΣΕΛ: Βαθμός 7

 Εμφανώς ανεβασμένος σε σχέση με τις τελευταίες του εμφανίσεις. Βοήθησε αρκετά στην ανάπτυξη από την αριστερή πτέρυγα.

 ΣΑΝΚΑΡΕ: Βαθμός 7

 Αρκετά σταθερός ο Σενεγαλέζος αν αναλογιστεί κανείς την απουσία του το τελευταίο διάστημα. Παράλληλα, έκανε καλό δίδυμο με τον Λαζαρίδη.

 

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ: Βαθμός 7

 Ιδιαίτερα σταθερός, όπως το σύνολό της αμυντικής γραμμής του Άρη.

 ΦΑΤΙ: Βαθμός 8

 Πολλά χιλιόμετρα και πολύτιμη προσφορά από τον Γάλλο στη μεσαία γραμμή. Έκοψε και μοίρασε τη μπάλα. Θύμισε τις περσινές καλές εμφανίσεις με την κιτρινόμαυρη φανέλα.  

 ΚΑΤΙΔΗΣ: Βαθμός 8

 Εξαιρετικό παιχνίδι για τον νεαρό στο πρώτο ημίχρονο. Θα μπορούσε να είχε πετύχει γκολ σε μια από τις τελικές του προσπάθειες. Έπεσε η απόδοσή του στο τέλος, κυρίως λόγω δυνάμεων.

 ΓΙΑΝΝΙΩΤΑΣ: Βαθμός 8

 Επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις. Έτρεξε και πίεσε την αντίπαλη άμυνα. Βγάζει πάθος ο πιτσιρικάς.

 ΟΥΜΠΙΝΤΕΣ: Βαθμός 9

 Για ακόμα μια φορά ο κορυφαίος του Άρη. Με διαρκή κίνηση στο παιχνίδι του, μόνιμη πηγή κινδύνου για τον αντίπαλο.

 ΝΕΤΟ: Βαθμός 7

 Καλή απόδοση του βραζιλιάνου στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Για τον Άρη η παρουσία του αποτελεί βαρόμετρο. Αποδεδειγμένα έχει μεγαλύτερες δυνατότητες.

ΠΑΠΑΣΤΕΡΙΑΝΟΣ: Βαθμός 7

 Η μεσαία γραμμή δούλεψε καλά ανασταλτικά στο διάστημα που αγωνίστηκε. Ο τραυματισμός του αποτελεί πλήγμα για τον Άρη.

 ΠΡΙΤΤΑΣ: Βαθμός 7

Ξανάμπαίνει σιγά-σιγά στο πνεύμα της ομάδας. Θα δώσει λύσεις στον προπονητή όταν φτάσει σε καλό αγωνιστικό επίπεδο. Ο Άρης χρειάζεται και την εμπειρία του.

 ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ: Βαθμός 6

 Έδειξε διάθεση όσο αγωνίστηκε. Έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει ρόλο στην ομάδα.

 ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑΣ: Βαθμός –  

Έπαιξε λίγο, αλλά στο διάστημα που αγωνίστηκε έδωσε μάχες και πάλεψε.

 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

 Έπαιξε το ρόλο του κομπάρσου στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Δεν απείλησε σε έντονο βαθμό τον Άρη και έδειξε να δυσκολεύεται στη κυκλοφορία της μπάλας.  Δεν δικαιολόγησε σε καμία περίπτωση την υψηλή θέση που κατέχει στο φετινό πρωτάθλημα.

 ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

 Ο Μιχάλης Κουκουλάκης έδωσε ρεσιτάλ κακής διαιτησίας. Δυστυχώς, τέτοιες διαιτησίες απαξιώνουν το προϊόν του ποδοσφαίρου. Έκανε αλόγιστη χρήση της κάρτας, απέβαλε άδικα τον Φατί, εκνεύρισε την ομάδα. Με λιγότερα λάθη οι βοηθοί Γούκος και Τρύφων.  


 

To Top