ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Άρης “χτυπά” σε δυο διαφορετικά “μέτωπα”: σούτινγκ γκαρντ και σέντερ… πεντάδας!

Ο Άρης «χτυπά» σε διαφορετικά «μέτωπα» τα τελευταία εικοσιτετράωρα, κινούμενος για την απόκτηση του βασικού σούτινγκ γκαρντ και του βασικού σέντερ , που αποτελούν τις προτεραιότητες για τη συμπλήρωση του ρόστερ.

Η απόφαση για την προσθήκη και έβδομου ξένου είναι δεδομένη (θα είναι ένας undersized ψηλός, που θα παίζει και στις δύο θέσεις), αλλά σε αυτή τη φάση το σημαντικό είναι να γίνουν οι δύο μεταγραφές των παικτών για τις οποίες οι κιτρινόμαυροι είναι διατεθειμένοι να κάνουν υπερβάσεις, με βάση πάντα τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας.

Το δυσκολότερο κομμάτι είναι ο βασικός ψηλός, καθώς ήδη έχει διαπιστωθεί σημαντική απόσταση μεταξύ των προτάσεων, που έχει καταθέσει ο Άρης και των απαιτήσεων, τις οποίες έχουν οι παίκτες, που είτε απασχόλησαν είτε απασχολούν.

Με δεδομένο ότι η προετοιμασία, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου θα ξεκινήσει το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου, ο Γιάννης Καστρίτης έχει χρόνο στη διάθεσή του και δεν πρόκειται να πιέσει καταστάσεις, ούτε να ρισκάρει, θέλοντας να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή, η οποία θα ταιριάζει στα «θέλω» και κυρίως στο μπάσκετ, που θέλει να παίξει η ομάδα.

Σε ό,τι αφορά τον περιφερειακό, που θα αγωνίζεται στη θέση «δύο», εκεί τα πράγματα είναι διαφορετικά, αφού η «δεξαμενή» των διαθέσιμων παικτών είναι μεγαλύτερη, αν και ο στόχος είναι κι εκεί να αποκτηθεί γκαρντ, που θα είναι ικανός να κάνει τη διαφορά.

To Top