ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Άρης των πολλών αλλαγών και δοκιμών ισόπαλος (0-0) με την Ντόρντρεχτ

Ο Άρης των πολλών αλλαγών, είχε διαφορετική εικόνα στο δεύτερο φιλικό του επί Ολλανδικού εδάφους και ολοκλήρωσε το ματς με λευκή ισοπαλία 0-0 απέναντι στην Ντόρντρεχτ.

Οι κιτρινόμαυροι παρουσιάστηκαν με πολλές αλλαγές στο πρώτο ημίχρονο, έδειχναν ασύνδετοι και δεν είχαν αξιομνημόνευτες ευκαιρίες.

Αντιθέτως στο δεύτερο μέρος με τις αλλαγές του Άκη Μάντζιου και την προσθήκη παικτών του… βασικού κορμού ο Άρης ήταν πιο κινητικός, έφτανε πιο εύκολα στην περιοχή του αντιπάλου και δημιούργησε ευκαιρίες.

ΜΕ ΣΙΣΤΟ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΔΗ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ

Το δεύτερο φιλικό του Άρη συνδυάστηκε με το ντεμπούτο του Πιόνε Σίστο ο οποίος αγωνίστηκε σε όλο το πρώτο ημίχρονο.

Οι κιτρινόμαυροι παρατάχθηκαν με πολλές αλλαγές και αριστερό μπακ τον Παναγίδη, καθώς ο Φεράρι είχε ίωση και δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί.

Αναλυτικότερα, ο Κουέστα κάτω από τ δοκάρια με τετράδα στην άμυνα τους Φατόρε, Ρόουζ, Μπράμπετς, Παναγίδη. Μπροστά τους οι Μεμέτογλου και Πάρντο ενώ σε ελεύθερο ρόλο ήταν ο Μάνου Γκαρθία. Στη μία πλευρά της επίθεσης ο Σίστο, στην άλλη ο Σουλεϊμάνοφ και στην κορυφή ο Μορόν.

ΑΝΟΥΣΙΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Το πρώτο ημίχρονο θα μπορούσε να ξεχαστεί πολύ γρήγορα. Ο Άρης δεν είχε ομοιογένεια, έδειχνε ασύνδετος και δεν έφτανε με ευκολία στην αντίπαλη περιοχή.

Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε για τον Άρη στο 19 μετά από ωραία ατομική προσπάθεια του Μορόν. Ο Ισπανός κέρδισε το φάουλ, με τον Πάρντο να αναλαμβάνει την εκτέλεση και τον Λίαμ να απομακρύνει με τις γροθιές.

Ο τερματοφύλακας της Ντόρντρεχτ ήταν πρωταγωνιστής και στο 30. Ο Σίστο έπιασε ωραίο σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή και αριστερά, με τον Λίαμ να απομακρύνει.

Από την πλευρά της η Ντόρντρεχτ είχε μια πολύ καλή στιγμή στο 45ο λεπτό. Αρχικά ο Κουέστα απομάκρυνε το τετ α τετ με τον Κορέντε και στη συνέχεια ο Μπράμπετς έδιωξε πάνω στη γραμμή ένα αδύναμο σου παικτών της Ντόρντρεχτ.

ΑΠΟΒΛΗΘΗΚΕ Ο ΜΑΝΤΖΙΟΣ

Πιο συγκεκριμένα, με το σκορ στο 0-0 και λίγα δευτερόλεπτα μετά την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ο διαιτητής της αναμέτρησης απέβαλε τον Άκη Μάντζιο!

Ο Έλληνας τεχνικός διαμαρτυρήθηκε για τον σκληρό τρόπο παιχνιδιού των Ολλανδών, με αποκορύφωμα ένα μαρκάρισμα στον Μορόν, το οποίο προκάλεσε την έντονη αντίδραση του.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο ρέφερι του παιχνιδιού να του δείξει την κόκκινη κάρτα, με τον Μάντζιο να επιμένει να παραμείνει στον πάγκο των «κιτρινόμαυρων», κάτι το οποίο φυσικά δεν έγινε δεκτό.

 

ΠΙΟ ΚΙΝΗΤΙΚΟΣ Ο ΑΡΗΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο δεύτερο μέρος ο Άκης Μάντζιος άλλαξε αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές του βάζοντας μέσα τους βασικούς του πρώτου φιλικού κόντρα στην Άλκμααρ.

Οι κιτρινόμαυροι έγιναν πιο κινητικοί, είχαν τις ευκαιρίες τους ενώ έδειχναν και πιο… ορεξάτοι παρόλο που δεν κατάφεραν να σκοράρουν, αν και έφταναν με σχετική ευκολία μέχρι έξω από την αντίπαλη περιοχή.

Κύριοι εκφραστές των επιθετικών προσπαθειών του Άρη οι Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο και Φετφατζίδης, ενώ πολύ καλή παρουσία είχε για ακόμη ένα παιχνίδι ο Μοντόγια ο οποίος σε αυτή την αναμέτρηση αγωνίστηκε στη φυσική του θέση δηλαδή ως δεξιός μπακ.

 

Οι συνθέσεις:

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Φατόρε, Ρόουζ, Μπράμπετς, Παναγίδη, Μεμέτογλου, Πάρντο, Μανού Γκαρθία, Σίστο, Σουλεϊμανοφ, Μορόν

Στο 2ο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Φετφατζίδης, Ζουλ, Σαβέριο, Σαμόρα, Βέλεθ, Μοντόγια, Αγοραστός, Σεβαστίδης

ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ: Μπόσιν, Βαλκ, Χίλτον, Αμούζου, Σλούις, Σεϊντού, Οσουντίντα, Χάεν, Σέιν, Φαν Βιάνεν, Εμπεμπά

To Top