ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Άρης προσέχει τις… παγίδες και καλείται να αξιοποιήσει τις δυο μεγάλες νίκες στα ντέρμπι!

Ο Άρης έδειξε χαρακτήρα και μέταλλο, βάζοντας ψηλά τον πήχη μετά το “2×2” στα ντέρμπι… Δυο φορές σε μια βδομάδα, γκρέμισε τους πρωτοπόρους της βαθμολογίας και συνεχίζει, έχοντας μπροστά του το παιχνίδι με τη Λαμία και μετά τη διακοπή την Athens Kallithea, σε δυο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου έβαλε εκ του αποτελέσματος ψηλά τον πήχη. Όταν κερδίζει “back to back” Oλυμπιακό και ΠΑΟΚ κι όταν δικαιολογημένα έχεις παράπονα γι αυτά που σου… αφαίρεσαν με Ατρόμητο και Αστέρα, τότε, ναι δικαιούσαι να κοιτάζεις ψηλά. Ο Άρης έδωσε σημάδια ότι μπορεί να κάνει μεγάλα πράγματα φέτος. Αρκεί να μην χύσει πάλι μόνος του την… καρδάρα.

Σε αυτό το τελευταίο αναφέρθηκε στη χθεσινή του ομιλία προς τους παίκτες ο προπονητής των κιτρινόμαυρων, ζητώντας τους να αντιμετωπίσουν τη συνέχεια με την ίδια σοβαρότητα, ενέργεια και πάθος, όπως ακριβώς αντιμετώπισαν τα ντέρμπι. Ειδικότερα για το παιχνίδι με την Λαμία ο Μάντζιος τόνισε: “Θα είναι πιο δύσκολο από τα ντέρμπι γιατί τέτοιες ομάδες έρχονται και παίζουν αμυντικά στην έδρα μας. Δεν θα είναι πιο εύκολο παιχνίδι και από την εμπειρία μου στον Άρη τέτοια ματς είναι παγίδα για εμάς. Οπότε πρέπει να διατηρήσουμε το ίδιο πνεύμα και την ίδια νοοτροπία όπως στα ντέρμπι. Να το δούμε κι αυτό σαν ντέρμπι για να μην την ‘πατήσουμε’”.

Ο Άρης λοιπόν οφείλει να προσέξει τις… παγίδες και καλείται να αξιοποιήσει τις δυο μεγάλες νίκες στα ντέρμπι! Είναι αυτήν τη στιγμή στο -3 από την 1η θέση, βρίσκεται στην τετράδα του πρωταθλήματος και η συγκυρία τον φέρνει σε δυο συνεχόμενα εντός έδρας ματς. Ο ίδιος λοιπόν ορίζει τον εαυτό του, διαθέτοντας όλες τις προϋποθέσεις για να βαδίσει σε μια εξαιρετική χρονιά.

 

To Top