ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Άρης προετοιμάζεται και πάει δυναμικά στην αυριανή (14/5) σύσκεψη της ΕΠΟ για τον τελικό!

Η θέση του Άρη όλο αυτό το διάστημα είναι ξεκάθαρη: Ο τελικός να γίνει με κόσμο και των δύο ομάδων! Φυσικά κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν συμφέρει τον Παναθηναϊκό και την ΕΠΟ που κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να διεξαχθεί μια γιορτή απλά ως μια υποχρέωση.

Οι κιτρινόμαυροι προετοιμάζονται για την αυριανή (14/05) σύσκεψη στα γραφεία της ΕΠΟ, περιμένοντας από τους εμπλεκόμενους να ξεκαθαρίσουν τη στάση τους. Αυτό που θα κάνουν οι άνθρωποι του Άρη είναι να τονίσουν για πολλοστή φορά πως ο τελικός θα πρέπει να γίνει με κόσμο όπως συμβαίνει σε όλο τον κόσμο. Ζήτημα το οποίο επανέφερε στο προσκήνιο πριν από μερικές ημέρες η ΠΑΕ, καλώντας την ΕΠΟ και την Πολιτεία ν’ αναλάβουν δράσεις προς αυτή την κατεύθυνση.

Ενώ σε δηλώσεις του στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Παναγιώτης Μπιλίρης ξεκαθάρισε για το θέμα των καμερών πως: «Τοποθετήσαμε στο Κλεάνθης Βικελίδης κάμερες, ξέρουμε πόσος χρόνος απαιτείται. Έχει υποδομή το Πανθεσσαλικό, είναι ένα καινούργιο σύγχρονο γήπεδο. Το λέμε και σήμερα, υπάρχει χρόνος» και πρόσθεσε πως: «Η Ελλάδα θα διοργανώσει τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης, οπότε εμείς θεωρούμε ότι μπορεί να γίνει και ο τελικός του κυπέλλου με κόσμου. Και μιλάμε για μια παρουσία μερικών χιλιάδων. Υπάρχει χρόνος, ακόμη επιμένουμε, θεωρούμε ότι μπορούν. Θέλουμε κόσμο, θέλουμε να είναι γιορτή, θα συνδράμουμε, ώστε να είναι εκεί και να μη γίνει το παραμικρό, αλλά δεν στο χέρι μας».

Στη σύσκεψη προβλέπεται να βρεθούν εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας, των ομάδων, της ΔΕΑΒ, της Αστυνομικής διεύθυνσης και φυσικά του Δήμου Βόλου. Εκεί θα παιχτούν πολλά με τα σενάρια να δίνουν και να παίρνουν.

Αρχικά θα τεθεί το ερώτημα από την Ομοσπονδία αν η αστυνομία και η ΔΕΑΒ εγκρίνουν τη μετακίνηση φιλάθλων (στο σύνολο περίπου 12.000) στο Πανθεσσαλικό. Αν η απάντηση είναι θετική, τότε το μπαλάκι πέφτει στο Δήμο Βόλου και αφορά στις κάμερες υψηλής ευκρίνειας που πρέπει να τοποθετηθούν στο Στάδιο, ώστε να πληρούνται οι προϋποθέσεις του νέου νόμου. Κάτι το οποίο έπρεπε να είχε γίνει αλλά με τις μέχρι τώρα τοποθετήσεις του Αχιλλέα Μπέου και του Τάκη Μπαλτάκου έχουμε μείνει στα λόγια… εντυπωσιασμού μιας και από τα τέλη Μαρτίου μέχρι σήμερα δεν έχει αλλάξει το παραμικρό.

Μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει η στάση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που προσπαθεί με διάφορα μέσα να αποφύγει την… ταμπακιέρα και με αερολογίες να δημιουργήσει εντυπώσεις.

Τέλος σε περίπτωση που Αστυνομία και ΔΕΑΒ απαντήσουν αρνητικά, τότε η απόφαση που θα ληφθεί από την ΕΠΟ είναι να γίνει ο αγώνας χωρίς φιλάθλους και να εκδοθεί ένας συγκεκριμένος αριθμός προσκλήσεων για τους δύο φιναλίστ και την Ομοσπονδία.

To Top