ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Άρης με “οδηγό” τις νίκες στα ντέρμπι, πανέτοιμος για νέο “τρίποντο” κορυφής κόντρα στον Παναθηναϊκό (18:00, PRESSARIS LIVE)

Ο Άρης με “οδηγό” τις νίκες στα ντέρμπι, πανέτοιμος για νέο “τρίποντο” κορυφής κόντρα στον Παναθηναϊκό (18:00, PRESSARIS LIVE).

Στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League, o Άρης ρίχνεται στην αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό, ως πρώτος στη βαθμολογία με 17 βαθμούς, πέντε περισσότερου από τον αντίπαλο του.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου έχει δώσει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα (σίγουρα είναι πολύ νωρίς) χειροπιαστές αποδείξεις ότι θέλει και μπορεί να κάνει πορεία κορυφής. Ο Άρης συνεχίζει να δείχνει μια εξαιρετική αξιοπιστία στο χορτάρι, καταγράφοντας θετικά αποτελέσματα. Και το κυριότερο; Άρχισε ο ίδιος να… πείθει τον εαυτό του ότι είναι μια ομάδα με υψηλές βλέψεις.

Στο πρόσφατο παρελθόν έχει κερδίσει τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας, ο προπονητής του γνωρίζει τον τρόπο και όλοι συμφωνούν ότι πλέον το ρόστερ έχει σημαντικές ποιοτικές προσθήκες.

Ο Άρης σήμερα λοιπόν, δεν έχει να χάσει τίποτα, αντίθετα έχει να κερδίσει πάρα, μα πάρα πολλά, αρκεί να δείξει την ίδια συνέπεια, αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα.

Το θετικό είναι ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, μια και ο Φαμπιάνο είναι στην αποστολή.

Συγκεκριμένα, η αποστολή του Άρη αποτελείται από τους:

Κουέστα, Σίντκλεφ, Μάγιο, Μοντόγια, Φρλίντεκ, Χουαάνακρ, Μπράνπετς, Φαμπιάνο, Βέλεθ, Ρόοουζ, Νταρίντα, Σιφουέντες, Ζουλ, Μόντσου, Πάρντο, Μάνου Γκαρθία, Σίστο,,Σουλεϊμάνιφμ, Σαβέριο, Ντιαντλι, Σαμόρα, Κουάισον, Φετφατζίδης.

Όσο για το αν είναι οδηγός για τους “κίτρινους” τα δύο ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, και ειδικά το δεύτερο, που ήταν εκτός έδρας, στα οποία τα κατάφεραν άριστα, ο Μάντζιος συμφώνησε λέγοντας:

“Σίγουρα, κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Εμείς σε αυτά τα δύο ντέρμπι δείξαμε ότι είμαστε μια πολύ καλή ομάδα, που σε κάθε αγώνα προσπαθούμε να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι. Αυτός είναι ο οδηγός μας και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, όπως κι η εικόνα που είχαμε στα δύο τελευταία παιχνίδια που παίξαμε”.

Όσο για το αν είναι οδηγός για τους “κίτρινους” τα δύο ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, και ειδικά το δεύτερο, που ήταν εκτός έδρας, στα οποία τα κατάφεραν άριστα, ο Μάντζιος συμφώνησε λέγοντας: “Σίγουρα, κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Εμείς σε αυτά τα δύο ντέρμπι δείξαμε ότι είμαστε μια πολύ καλή ομάδα, που σε κάθε αγώνα προσπαθούμε να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι. Αυτός είναι ο οδηγός μας και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, όπως κι η εικόνα που είχαμε στα δύο τελευταία παιχνίδια που παίξαμε”.

Από το πάνω ράφι ο διαιτητής στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άρη, για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με την ΚΕΔ να ορίζει τον Γερμανό Elite Φέλιξ Τσβάιερ.

Μια σπουδαία σφυρίχτρα έρχεται στην Ελλάδα για το μεγάλο παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη, με την ΚΕΔ να ορίζει τον Γερμανό Elite Φέλιξ Τσβάιερ.

Πρόκειται για Elite διαιτητή, που είναι γνώριμος, φυσικά, στο ελληνικό κοινό. Πριν λίγα χρόνια είχε διευθύνει το Άρης-ΠΑΟΚ 0-2 (28/6/20), αλλά και τον τελικό Κυπέλλου ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 1-0 (11/5/19), ενώ πέρυσι σφύριξε τον ημιτελικό του Conference Ολυμπιακός-Άστον Βίλα 2-0 και το Μπράγκα-Παναθηναϊκός 2-1.

Βοηθοί του 43χρονου ρέφερι θα είναι οι συμπατριώτες του Ρόμπερτ Κέμπλερ, Κρίστιαν Ντίετς, 4ος ο Βεργέτης και στο VAR ο Γκούντερ Περλ με τον Ευαγγέλου.

To Top