“Ο Άρης θέλει πορεία πρωταθλητισμού για να τα καταφέρει”

Ο Γιώργος Παράσχος υπογράμμισε πως για να καταφέρει ο Άρης να παραμείνει στην κατηγορία θα πρέπει να πραγματοποιήσει από δω και πέρα πορεία πρωταθλητισμού.

Ο προπονητής του Ατρόμητου μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι επεσήμανε: «Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης μας έδωσε γήπεδο, για να εκμεταλλευτεί κάποια αντεπίθεση, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Στο β’ ημίχρονο με την είσοδο του Ναπολεόνι δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες και τετ α τετ αλλά δεν βάλαμε ένα γκολ που θα μας έδινε νίκη».

Μιλώντας για τον Άρη ο Παράσχος υποστήριξε: «Έδωσε ό,τι μπορούσε, υπερέβαλαν εαυτούς τα παιδιά και στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαν την κλασική ευκαιρία αν εξαιρέσουμε τη φάση που πρόλαβε ο Τζενάμο τον Μανιά. Εύχομαι στην Άρη καλή σωτηρία αλλά πρέπει να κάνει πορεία πρωταθλητισμού για να το καταφέρει».

Σε ερώτηση αν ο Άρης είναι η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος, ο τεχνικός του Ατρόμητου τόνισε: «Χειρότερη δεν μπορώ να πω αλλά τα σκαμπανεβάσματα του στοίχισαν πολλοί. Το ό,τι δεν εκμεταλλεύτηκε την έδρα του και να πάρει βαθμούς τον έβαλε σε αυτό το λούκι».

To Top