ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Άρης δημιουργεί προσδοκίες και μαθαίνει από τα λάθη του!

Με πολύ θετικό μάτι παρακολουθεί ο μπασκετικός κόσμος του Άρη της διοίκησης και του τεχνικού τιμ.

Μπορεί να έφυγε ο Σιγάλας, αλλά η παραμονή του Τολιόπουλου, η απόκτηση Μαντζούκα και Γκιουζέλη, δείχνει τη δημιουργία ενός καλού ελληνικού κορμού και παράλληλα ο Καστρίτης γνωρίζει καλά πως να κινηθεί στην ξένη αγορά. Ο κόσμος αναμένεται να είναι κοντά στην ομάδα και με δεδομένη την στασιμότητα στον ποδοσφαιρικό Άρη αναμένεται το μπασκετικό τμήμα  να έχει τη μερίδα του λέοντος.

Αν η κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχιστεί σε αυτούς τους ρυθμούς, τότε είναι πολύ πιθανό να γίνει ρεκόρ διάθεσης. Ο κόσμος δείχνει εμπράκτως ότι αγκαλιάζει την προσπάθεια που γίνεται και φέτος το καλοκαίρι και στηρίζει την ομάδα, όπως κάνει κάθε χρονιά.

Σημαντικό ρόλο παίζουν, βέβαια, πέρα από τη δεδομένη αφοσίωση των φίλων του Άρη και οι κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα για την ενίσχυση της ομάδας, η οποία κινείται πολύ γρήγορα και είναι από τις πιο δραστήριες στο μεταγραφικό μέτωπο.

O Άρης θέλει να είναι έτοιμος σε όλα τα επίπεδα για τη νέα χρονιά και ο κόσμος θα είναι για ακόμη μια σεζόν το μεγαλύτερο στήριγμα!

To Top