ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Άρης για τη νίκη, το γόητρο και την ψυχολογία κόντρα στη Λαμία (18:00, PRESSARIS LIVE)

Ο Άρης επιστρέφει στη δράση στην πρώτη από τις δυο τελευταίες “στροφές” των πλέι οφ της Super League, κόντρα στην Λαμία (18:00 – PRESSARIS LIVE) στο “Αθ. Διάκος” έχοντας ως στόχο τη νίκη και την καλή εμφάνιση που θα του δώσει ψυχολογία και ώθηση ενόψει του τελικού κυπέλλου.

“Είναι ένα παιχνίδι πρωταθλήματος. Όλα τα παιχνίδια είναι χρήσιμα, γιατί πάντα κάτι βγάζεις μέσα από αυτά, ανεξαρτήτως αν έχουν ή όχι βαθμολογική σημασία. Έχει ενδιαφέρον από ψυχολογικής άποψης για εμάς αυτό το παιχνίδι. Επίσης, θέλουμε μέσα από αυτό οι παίκτες μας να βρούνε αγωνιστικό ρυθμό εν όψει του φινάλε της σεζόν”, όπως σχολίασε χαρακτηριστικά ο Άκης Μάντζιος, ενώ έδωσε το στίγμα της κιτρινόμαυρης προσπάθειας: “Να είμαστε σοβαροί και να διεκδικήσουμε τη νίκη. Θέλουμε και στα δύο παιχνίδια των πλέι οφ που απομένουν να νικήσουμε, για να πάμε με καλύτερη ψυχολογική διάθεση στον τελικό!”.

Ο Άρης πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος είχε ανεβασμένη ψυχολογία άλλωστε, λόγω των δυο θετικών εμφανίσεων και αποτελεσμάτων στα ντέρμπι με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και θέλει να συνεχίσει από εκεί όπου σταμάτησε.

Στο σημερινό παιχνίδι δεν υπολογίζονται οι Βέλεθ και Τζούρασεκ, όπως και οι τιμωρημένοι Μπάμπετς και Ζουλ.

Η αποστολή του Άρη αποτελείται από τους: Κουέστα, Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζιο, Μοντόγια, Φεράρι, Φατόρε, Φαμπιάνο, Ρόουζ, Νταρίντα, Βερστράτε, Ντουκουρέ, Πάρντο, Μάνου Γκαρθία, Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο, Σαμόρα, Μορόν, Ανσαριφάρντ, Φετφατζίδης, Παναγίδης, Αγοραστός.

Η Λαμία από την πλευρά της μετράει μόλις μια ισοπαλία στα πλέι οφ, αυτή κόντρα στον ΠΑΟΚ, ενώ στο πρώτο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής οι κιτρινόμαυροι είχαν κερδίσει με 3-1 στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος
Βοηθοί: Στεφανής, Καραλής
4ος: Ματσούκας
VAR: Κατοίκος, Κωσταράς

 

 

To Top