ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Άρης για να διευρύνει το σερί νικών του κόντρα στη Λαμία και να συνεχίσει την… αντεπίθεση! (20:00 PRESSARIS LIVE)

Να πετύχει την τρίτη του σερί νίκη θέλει ο Άρης ο οποίος υποδέχεται τη Λαμία στο Κλεάνθης Βικελίδης (20:00 PRESSARIS LIVE) για την 7η αγωνιστική της Superleague.

Οι κιτρινόμαυροι προέρχονται από δύο σπουδαίες νίκες με Ολυμπιακό εντός και ΠΑΟΚ εκτός, θέλουν να πάρουν το τρίποντο κόντρα στους Φθιώτες αφενός για να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα και αφετέρου για να αναρριχηθούν ακόμη περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα.

Η επιστροφή του Φαμπιάνο Λέισμαν στην αποστολή του Άρη ήταν αναμενόμενη ενώ αντιθέτως, μη αναμενόμενη ήταν η παρουσία του Ούγκο Μάγιο στην αποστολή καθώς ο Ισπανός έχασε το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας.

Για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και ο Ρόμπιν Κουάισον για τον οποίον ο Άκης Μάντζιος έχει σκέψεις χρησιμοποίησής του στη διάρκεια του αγώνα.

Η αποστολή απαρτίζεται από τους: Κουέστα, Σιντκλίφ, Μάγιο, Φατόρε, Φρίντεκ, Χουάνκαρ, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ροζ, Νταρίντα, Σιφουέντες, Μόντσου, Πάρντο, Μανού Γκαρθία, Σίστο, Σουλεϊμάνοφ, Ντιαντί, Κουάισον, Ζαμόρα, Μορόν, Φετφατζίδης.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο ο Λεωνίδας Βόκολος στο πρώτο του ματς στη δεύτερη θητεία του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας της Φθιώτιδας δεν μπορεί να υπολογίζει στον Βλαχομήτρο που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό και στον Φουρτάδο που συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή μιας αγωνιστικής στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Η αποστολή της Λαμίας: Ράτον, Κόστιτς, Σουρδής, Ντεντάκης, Σαραμαντάς, Αντράντε, Γκοτζαμανίδης, Σάντμπεργκ, Ρινγκ, Βιτλής, Σιόβας, Ραντόνια, Κορνέζος, Γιαννούτσος, Νούνιεζ, Μέκτιτς, Μπίκοφ, Αθανασακόπουλος, Δοϊρανλής, Γκουίντο, Ενρίκεζ, Σιμόνι.

Διαιτητής: Ζαμπαλάς
Βοηθοί : Κόλλιας, Κομισοπούλου
4ος : Τσαγκαράκης
VAR : Τζήλος, Κολλιάκος.

To Top