ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Άρης “βλέπει” πάλι Τσαβαρία για τη θέση του αριστερού μπακ

Ο Άρης ανάμεσα στις θέσεις που αναμένεται να κινηθεί μεταγραφικά είναι αυτή του αριστερού μπακ, στην οποία αναζητεί να ενισχυθεί από τη στιγμή που γίνεται προσπάθεια να λυθεί η συνεργασία με τον Ματαρίτα.

Στο πλαίσιο αυτό οι κιτρινόμαυροι “βλέπουν” πάλι την περίπτωση του Πεπ Τσαβαρία της Ράγιο Βαγιεκάνο.

Ο Τσαβαρία είναι γεννημένος στις 10 Απριλίου του 1998, στην Φιγκέρες της Καταλονίας. Από την τοπική ομάδα ξεκίνησε και την καριέρα του και μόλις σε ηλικία 18 ετών έκανε το ντεμπούτο του σε αγώνα στην Tercera División.

Αγωνίστηκε στη Σαραγόσα και για δυο διαδοχικές σεζόν, δεν έχασε σχεδόν παιχνίδι καταγράφοντας 75 συμμετοχές με ένα γκολ με τη φανέλα της. Οι καλές εμφανίσεις του προκάλεσαν το ενδιαφέρον της Ράγιο Βαγιεκάνο που τον Αύγουστο του 2022 πλήρωσε 1,8 εκ ευρώ για να τον αποκτήσει. Την πρώτη του σεζόν στη LaLiga, ο Τσαβαρία έκανε 17 παιχνίδια (τέσσερα βασικός), ενώ φέτος κατέγραψε 21 παιχνίδια (τα 12 βασικός) στο πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας και ένα γκολ κόντρα στην Οσασούνα, ενώ μέτρησε και άλλες τέσσερις συμμετοχές στο κύπελλο.

Ο Τσαβαρία είχε απασχολήσει τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά και πέρσι το καλοκαίρι, έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2027 με την Ράγιο και ο Άρης θα επιδιώξει να τον αποκτήσει ως ελεύθερο.

 

To Top