ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Άρης αποφασισμένος για φινάλε με νίκη σε μια απαιτητική σεζόν

Ο Άρης από σήμερα ανεβάζει ρυθμούς για τον τελευταίο αγώνα της σεζόν που είναι την Πέμπτη κόντρα στο Περιστέρι… Μια νίκη που θα δώσει το ονόρε της τρίτης θέσης, ένα κίνητρο που είναι ισχυρό.

Η κιτρινόμαυρη ομάδα είναι αποφασισμένη για να έχει ένα φινάλε με νίκη κι αν καταφέρει να είναι 3η στο πρωτάθλημα θα συνιστά μια ακόμη υπέρβαση της ομάδας τη φετινή σεζόν.

Υπενθυμίζεται ότι οι κιτρινόμαυροι θέλουν να βρεθούν στη θέση αυτή, μετά από 16 χρόνια και συγκεκριμένα την αγωνιστική περίοδο 2006-07, όταν επικράτησαν με 3-2 νίκες του Πανιώνιου, στη σειρά των μικρών τελικών, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή τους στην Ευρωλίγκα της επόμενης σεζόν.

O Γιάννης Καστρίτης καλείται να “μιλήσει” στην ψυχή των παικτών για τους οποίους είχε μόνο καλά λόγια μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό… “Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι απέναντι στο Περιστέρι, θα κοιτάξουμε να είμαστε όσο πιο ξεκούραστοι και προετοιμασμένοι γίνεται για να δώσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε και να διεκδικήσουμε την τρίτη θέση.  Κρατάω την τεράστια προσπάθεια των παικτών μας, νομίζω το είδατε όλοι το πόσα προβλήματα είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Παίζαμε χωρίς τον Σανόγκο και τον Χάρελ και με πολλά φάουλ από νωρίς. Όλα τα παιδιά μπήκαν μέσα και για ακόμη μία φορά έκαναν κατάθεση ψυχής. Τους βγάζω το καπέλο για όλη την προσπάθεια που έκαναν όλη τη χρονιά” είπε χαρακτηριστικά και κατέληξε: “Μία ανάσα ακόμα και πηγαίνουμε για το παιχνίδι στο Περιστέρι”.

To Top