ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Άρης έχει κάνει focus στον Μουνίρ αλλά δημοσίευμα τον στέλνει στη Λεγκανές (photo)

Όσο η μεταγραφική περίοδος είναι ανοιχτή τόσο ο Άρης θα κοιτάζει ποδοσφαιριστές. Οι κίτρινοι ψάχνουν ενίσχυση στη γραμμή κρούσης με το όνομα του Μουνίρ Ελ Χαναντί να βρίσκεται ψηλά στη λίστα. Τόσο λόγω βιογραφικού όσο και ταλέντου.

Ο Μαροκινός επιθετικός μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Είναι ελεύθερος από τη Λας Πάλμας και οι άνθρωποι του Άρη έχουν κάνει focus την περίπτωσή του για να τον φέρουν όσο το δυνατόν συντομότερα στη Θεσσαλονίκη.

Ωστόσο θα πρέπει να ξεκαθαρίσει και ο παίκτης από την πλευρά του αν θέλει να έρθει στη χώρα μας και να αγωνιστεί στον Άρη. Οι ιθύνοντες την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ θα περιμένουν λίγες μέρες ακόμα για να μάθουν την τελική απόφαση του Μουνίρ.

Την ίδια στιγμή πάντως σύμφωνα με ανάρτηση σελίδας στο “Χ” ο Μαροκινός στράικερ φαίνεται να βρίσκεται κοντά στη Λεγκανές και είναι έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο δύο ετών.

Η είδηση αναπαράγεται και από τη “Marca”, η οποία ωστόσο σημειώνει ότι δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία αλλά επιβεβαιώνει την πρόταση της ομάδας από τη La Liga για τον 28χρονο μεσοεπιθετικό.

Είναι δεδομένο ότι ο παίκτης όλο το καλοκαίρι δίνει προτεραιότητα στην παραμονή του στην 1η κατηγορία της Ισπανίας και δεν αποκλείεται να επιλέξει εν τέλει τη Λεγκανές.

Σε περίπτωση αρνητικής απάντησης του Μουνίρ στον Άρη, τότε οι κίτρινοι θα προχωρήσουν σε άλλες περιπτώσεις παικτών. Μία εξ αυτών είναι και ο Σέρχιο Αραούχο.

To Top