ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Άρης έκανε νέα (τελική) πρόταση 1.800.000 ευρώ σε Φαμπιάνο! Η “μη απάντηση” και η στροφή στην αγορά για στόπερ

Ο Άρης έκανε νέα (τελική) πρόταση 1.800.000 ευρώ σε Φαμπιάνο! Πώς διαμορφώθηκε το “τοπίο” στην υπόθεση του Βραζιλιάνου…

Συγκεκριμένα, οι κιτρινόμαυροι προχώρησαν σήμερα σε νέα πρόταση για την παραμονή του Βραζιλιάνου στόπερ στο Κλεάνθης Βικελίδης, πλησιάζοντας επί της ουσίας στα χρήματα που θέλει ο έμπειρος αμυντικός.

Σύμφωνα με αυτήν την πρόταση, πρότειναν ένα συμβόλαιο τριών χρόνων με συνολικές αποδοχές 1.800.00 ευρώ, χωρίς όμως πάρουν απάντηση από τον Φαμπιάνο, δείχνοντας ο τελευταίος ότι επιθυμεί – αναζητεί ένα μεγάλο συμβόλαιο στο εξωτερικό. Δεν είναι τυχαίο ότι ο ατζέντης του, από την πρώτη στιγμή, έχει ρίξει… δίχτυα κυρίως στην αγορά του Κατάρ, πιστεύοντας ότι θα προκύψει ένα μεγαλύτερο συμβόλαιο, χωρίς πάντως για την ώρα να υπάρχει κάποια συγκεκριμένη πρόταση, που τον καλύπτει.

Από την πλευρά του ο Άρης έκανε τη δική του υπέρβαση αναγνωρίζοντας τη μέχρι τώρα παρουσία και προσφορά του 33χρονου στόπερ, αλλά είναι γεγονός ότι έφτασε στα… οικονομικά του όρια.

Το γεγονός ότι δεν υπήρξε απάντηση, οδηγεί εκ των πραγμάτων τους κιτρινόμαυρους να στραφούν στην αναζήτηση στόπερ στην αγορά, προκειμένου να πλαισιώσει τους Μπράμπετς, Ρόουζ και Βέλεθ… Εκτός κι αν υπάρξει θεαματική αλλαγή στάσης του Φαμπιάνο στο επόμενο 48ωρο και απαντήσει θετικά, κάτι που για την ώρα φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο.

 

 

To Top