Ούτε τώρα νίκη για την Σάκκαρη και πρόωρος αποκλεισμός

Η Μαρία Σάκκαρη γνώρισε την ήττα στον πρώτο γύρο του τουρνουά στο Βερολίνο, για δεύτερη σερί φορά φέτος, καθώς ηττήθηκε από την Βικτόρια Αζαρένκα με 6-4, 6-2.
Αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη ήττα της Σάκκαρη από την Αζαρένκα, η οποία αποδείχθηκε για ακόμη μια φορά δύσκολος αντίπαλος.

Η Ελληνίδα τενίστρια δεν μπόρεσε να βρει λύσεις απέναντι στα δυνατά σερβίς της Λευκορωσίδας, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί και πάλι από το εναρκτήριο ματς ενός τουρνουά.

Η Σάκκαρη και η Αζαρένκα είχαν αναμετρηθεί και στο χώμα πριν λίγες εβδομάδες, στη Ρώμη, όπου η Λευκορωσίδα είχε επικρατήσει και πάλι με 2-0 σετ.

Η Σάκκαρη, παρά τα 21 winners της, υπέπεσε σε αρκετά αβίαστα λάθη, ενώ η Αζαρένκα, με 14 winners και 21 λάθη, ήταν πιο σταθερή και απειλητική.

Η Λευκορωσίδα έκανε το break στο 7ο game του πρώτου σετ και το κέρδισε 4-3, ενώ στο δεύτερο σετ κυριάρχησε, φτάνοντας στο 4-0 και ολοκληρώνοντας εύκολα 6-2, σε 92 λεπτά.

Πλέον, η Σάκκαρη στρέφει την προσοχή της στο επόμενο τουρνουά του WTA  στις 24 Ιουνίου που θα πραγματοποιηθεί στην Γερμανία.

 

To Top