Ουμπίντες: «Δικαιούμασταν ένα γκολ στο α’ μέρος» (video)

«Μισοάδειο» είδε το ποτήρι ο Χαβιέρ Ουμπίντες, μετά το 0-0 στο Περιστέρι, τονίζοντας ότι ο Άρης δικαιούταν βάσει απόδοσης ένα γκολ στο α’ ημίχρονο, αλλά τελικά ακόμα και η ισοπαλία αποτελεί κέρδος.

«Είναι σημαντικός ο βαθμός που πήραμε, με δεδομένο ότι τελειώσαμε το παιχνίδι με δέκα παίκτες. Κάναμε καταπληκτική δουλειά στο α’ ημίχρονο και δικαιούμασταν να είχαμε σκοράρει σ’ εκείνο το σημείο. Στην επανάληψη ήρθε η κόπωση, μείναμε με δέκα παίκτες και οπισθοχωρήσαμε κάπως», είπε ο Αργεντινός μέσος στην κάμερα της NOVA.

Σε ερώτηση για την παρουσία του Μανουέλ Μασάδο στην εξέδρα, υποστήριξε: «Η άφιξη ενός νέου προπονητή δίνει κίνητρο στους παίκτες. Η ομάδα όμως χρειάζεται τους βαθμούς και αυτό ήταν το έξτρα κίνητρο που είχαμε σήμερα από το πρώτο λεπτό, έτσι κι αλλιώς. Πρέπει να βγάλουμε την ομάδα από τη δύσκολη θέση».

Αναφερόμενος, εξάλλου, στον αποκλεισμό από το Κύπελλο πριν από τρεις μέρες στο ίδιο γήπεδο, ο Ουμπίντες ομολόγησε: «Ήταν σκληρό χτύπημα για μας. Κάναμε σπουδαίο παιχνίδι, για 70-75 λεπτά ήταν πολύ καλή η απόδοσή μας, αλλά στο τέλος ο Ατρόμητος έκανε την αντεπίθεσή του. Μας πόνεσε πολύ ο τρόπος με τον οποίο ήρθε ο αποκλεισμός…».

Δείτε εδώ το βίντεο με τις δηλώσεις του Χαβιέρ Ουμπίντες στο συνδρομητικό κανάλι

To Top