Ως έχει θα παραμείνει το αποτέλεσμα του αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Οσασούνα (3-0), που έγινε χθες.
Η ομάδα της Παμπλόνα εξέταζε το ενδεχόμενο ένστασης για αντικανονική συμμετοχή του Ινίγκο Μαρτίνεθ με τους «μπλαουγκράνα», ωστόσο όπως έγινε σαφές από την ομοσπονδία, κάτι τέτοιο δεν θα είχε βάση.
Ο στόπερ της «Μπάρτσα» αγωνίστηκε με την ομάδα του μολονότι είχε αποκλειστεί από τις κλήσεις της εθνικής Ισπανίας λόγω τραυματισμού. Η FIFA ορίζει ότι για έναν ποδοσφαιριστή που απουσιάζει λόγω τραυματισμού από τις υποχρεώσεις της εθνικής του ομάδας, θα πρέπει να περάσουν πέντε μέρες από τον τελευταίο αγώνα του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος για να αγωνιστεί με τον σύλλογό του.
Η Ισπανία αντιμετώπισε την Ολλανδία την Κυριακή για τα προημιτελικά του Nations League, άρα μεσολάβησαν τέσσερις μέρες μέχρι το εξ αναβολής ματς με την Οσασούνα. Ωστόσο, όπως έκανε σαφές η ομοσπονδία της Ισπανίας, ο Μαρτίνεθ είχε εξαιρεθεί λόγω του τραυματισμού του και τον είχε αποδεσμεύσει από τις υποχρεώσεις της.
