Οριστικό: Συνεχίζει στον Άρη ο Τσαλδάρης!

Με τη φανέλα του Άρη θα συνεχίσει να αγωνίζεται μέχρι το φινάλε της σεζόν ο Δημήτρης Τσαλδάρης, η παραμονή του οποίου στην ομάδα οριστικοποιήθηκε μετά την συνάντηση που είχε στα επίσημα του Παλέ με τον πρόεδρο, Γιάννη Δαμιανίδη και το πρώην μέλος της διοίκησης, Λευτέρη Αρβανίτη.

Ο 32χρονος γκαρντ είχε στα χέρια του πρόταση από την ιταλική Μπιέλα, που ήθελε να τον εντάξει άμεσα στο δυναμικό της. Ωστόσο, οι «κίτρινοι» δεν δέχθηκαν να τον αποδεσμεύσουν και αυτή η σκέψη του μεταφέρθηκε στην συνάντηση, που ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά στα γραφεία της ΚΑΕ.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Τσαλδάρης θα παραμείνει υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Αλεξανδρή, ώστε να βοηθήσει στην προσπάθεια για κατάληψη της 6ης θέσης στην κανονική περίοδο και κατόπιν για την υπέρβαση στα πλέι οφ.

Αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Γιάννης Δαμιανίδης απλώς επιβεβαίωσε ότι μένει ο Τσαλδάρης, χωρίς να κάνει κάποιο άλλο σχόλιο. “Ο Δημήτρης θα συνεχίσει στον Άρη. Η ομάδα έχει έναν στόχο μπροστά της”, είπε ο παράγοντας των κίτρινων.

Ο Λευτέρης Αρβανίτης, που είναι και ο άνθρωπος που έχει εγγυηθεί με προσωπικές επιταγές για το συμβόλαιο του Τσαλδάρη επιβεβαίωσε την παραμονή του 32χρονου γκαρντ: “Δεν φεύγει ο Τσαλδάρης. Συνεχίζουμε κανονικά…”, ενώ ο ίδιος ο παίκτης δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση για όλο το θέμα που έχει δημιουργηθεί, αρκούμενος απλά στην επισήμανση ότι η ομάδα έχει έναν στόχο και πως παραμένει προσηλωμένος στον στόχο αυτό.


Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top