Οπαδικό επεισόδιο με ξυλοδαρμό, τραυματίες και συλλήψεις στη Φιλοθέη – «Τι ομάδα είστε;» (video)

Σοβαρό οπαδικό επεισόδιο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (06.09.2024) στη Φιλοθέη. Έγιναν δύο συλλήψεις, ενώ υπήρξαν και τραυματισμοί.

Το οπαδικό επεισόδιο έγινε στις 2.15 τα ξημερώματα στην οδό διαδόχου Παύλου στη Φιλοθέη, όπου δύο αυτοκίνητα με περίπου 10 άτομα φαίνεται ότι είχαν στήσει ενέδρα σε τρίτο αυτοκίνητο όπου επέβαιναν 4 με 5 άτομα.

Τα δύο αυτοκίνητα είχαν στήσει καρτέρι. Μόλις πέρασε ένα συγκεκριμένο ΙΧ, το σταμάτησαν άμεσα, εμφανίστηκαν περίπου 10 άτομα και φέρονται να ρώτησαν τους επιβαίνοντες «Τί ομάδα είσαστε».

Μετά από αυτό άρχισε συμπλοκή με άγριο ξυλοδαρμό. Μάλιστα ένα τα άτομα που ήταν στο τρίτο αυτοκίνητο από μια μάντρα προκειμένου να γλιτώσει. Από τη συμπλοκή τραυματίστηκαν τρία άτομα.

Όπως ήταν φυσικό οι κάτοικοι της περιοχής αναστατώθηκαν με τους κατοίκους να καλούν την αστυνομία. Μόλις αυτό έγινε αντιληπτό από τους επιβάτες των δυο πρώτων αυτοκινήτων εξαφανίστηκαν πριν έρθουν περιπολικά.

Για τον απεγκλωβισμό του ανθρώπου που πήδηξε από τη μάντρα επιστρατεύθηκε η πυροσβεστική και στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο μαζί με δύο ακόμη άτομα.

To Top