Οντουμπάτζο: “Τον καλύτερό μας εαυτό κόντρα στον Άρη”

Ο Οντουμπάτζο πήρε φανέλα βασικού στο ματς με τον Πανσερραικό και μεταξύ άλλων μίλησε για τον αγώνα Κυπέλλου της ΑΕΚ με τον Άρη.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

“Δεν υπάρχουν πολλά να πω, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, δεν μπορέσαμε να πιάσουμε την απόδοση που θέλαμε, να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε, είμαστε στεναχωρημένοι για τον κόσμο που ταξίδεψε εδώ, ελπίζουμε στο επόμενο παιχνίδι σε τρεις μέρες, να φανούμε πιο έτοιμοι για να μπορέσουμε να πάρουμε αυτό που ζητάνε.

Όταν δεχθήκαμε το γκολ δεν κατάλαβα αν ήταν πέναλτι ή όχι αλλά ο διαιτητής το τσέκαρε στο var. Αυτό το γκολ άλλαξε τη ροή του παιχνιδιού, είναι λογικό μετά την αποβολή του αντιπάλου να οπισθοχωρήσουνε και να αμυνθούν, δώσανε «τη ζωή τους», δώσανε τα πάντα και ήρθε το αποτέλεσμα που ήρθε”.

Για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Άρη: “Όταν μιλάμε για ποδόσφαιρο αυτά τα αποτελέσματα θα πρέπει να μας ενώσουν ακόμα περισσότερο μέσα στα αποδυτήρια. Εχουμε ένα παιχνίδι μπροστά μας και θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, ώστε στο τέλος της σεζόν να μπορούμε να πούμε ότι άξιζε όλη η προσπάθεια. Ποδόσφαιρο χωρίς πίεση είναι λογική να μην υπάρχει, δεν αξίζει να υπάρχει ποδόσφαιρο χωρίς πίεση”.

To Top