Ομολογία: «Συμβιβασμό πρότεινε ο Άρης, αλλά αρνήθηκε ο Διγενής…»

Ιδιαίτερα διαφωτιστικός ήταν σε δηλώσεις του ο πρώην πρόεδρος του Διγενή Λακκώματος Μπάμπης Μπουντουρίδης σε ότι αφορά την υπόθεση του Αβραάμ Παπαδόπουλου. Ομολογεί ότι ο Άρης έκανε κάθε συνεχείς προσπάθειες για συμβιβασμό, αλλά έπεσε στον… τοίχο της άρνησης του διοικητικού συμβουλίου του Διγενή!

Να υπενθυμίσουμε ότι την περασμένη εβδομάδα μπήκε ένα τέλος δικαστική διαμάχη μεταξύ του Αρη και του Διγενούς Λακκώματος. Η ομάδα της Χαλκιδικής, την οποία νομικά εκπροσωπούσε ο δικηγόρος και μέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Δημήτρης Μόκκας, δικαιώθηκε τελικά και ο Άρης υποχρεώθηκε να καταβάλει ακόμη 350.000 ευρώ μετά τις 150.000 που είχε υποχρεωθεί να πληρώσει σε πρωτόδικο βαθμό. Tα χρήματα αφορούσαν σε ποσοστό από την πώληση του Παπαδόπουλου στον Ολυμπιακό το 2008.

«Υπήρξε ένα ιδιωτικό συμφωνητικό το οποίο είχε υπογραφεί τόσο από τη δική μας πλευρά όσο και από αυτήν του Αρη. Το συγκεκριμένο προϋπέθετε την αποκόμιση από τον Διγενή ενός ποσοστού της τάξεως του 20% σε περίπτωση μεταπώλησης του Αβραάμ Παπαδόπουλου σε άλλη ομάδα, οποιαδήποτε στιγμή. Ήταν ένα πεντακάθαρο συμβόλαιο το οποίο είχε υπογραφεί από τους τότε παράγοντες των δύο ομάδων» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μπουντουρίδης, τότε πρόεδρος (2008) του Διγένη Λακκώματος στα «Αθλητικά Νέα».

Σε άλλο σημείο των δηλώσεων του υπογραμμίζει: «Ο κ. Σκόρδας είχε προσέλθει στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας μας, και μάλιστα μαζί με δικηγόρο, προκειμένου να μπορέσουμε να καταλήξουμε σε συμφωνία, ενώ υπήρξε και δεύτερη συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών».

 Στο τέλος ο παράγοντας του Διγενή παραδέχεται ότι: «Είχε υπάρξει σχετική πρόταση από τον Αρη για ένα ποσό συμβιβασμού. Η αλήθεια είναι ότι δε θυμάμαι το ακριβές ποσό, έχοντας περάσει και κάποια χρόνια, όμως σημασία έχει πως αυτή η πρόταση δεν έγινε τελικά αποδεκτή από το ΔΣ της ομάδας μας, κι έτσι οδηγηθήκαμε στις δικαστικές αίθουσες. Αναγνωρίζω πάντως την καλή διάθεση που είχαν οι μετέπειτα αντίδικοί μας ώστε να καταλήξουμε σε συμβιβασμό, όμως κάτι τέτοιο δεν κατέστη τελικά δυνατό».

To Top