Ομιλία Χατζηνικολάου και… αλλαγές ενόψει Καλλονής

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου γνωρίζει τα λάθη που έγιναν στην πρεμιέρα. Είναι διατεθειμένος να προχωρήσει άμεσα σε διορθωτικές κινήσεις αναφορικά με την επιλογή προσώπων, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα επιρρίψει ευθύνες μεμονωμένα.

Σήμερα αναμένεται να έχει ομιλία στους παίκτες για να χτυπήσει το… καμπανάκι. Ο 48χρονος προπονητής θα αναφερθεί στην τακτική για τους αντιπάλους του στο Κλεάνθης Βικελίδης. Παράλληλα, θα δώσει έμφαση στα ατομικά λάθη των παικτών του, όπως αυτά εμφανίστηκαν στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν, τα οποία πλήρωσε ακριβά.

Σε κάθε περίπτωση ο Γιάννης Χατζηνικολάου δεν θέλει να φορτίσει με άγχος την ομάδα, γνωρίζοντας πως είναι ακόμα πολύ νωρίς για να  φανεί εντός αγωνιστικού χώρου η σκληρή δουλειά της προετοιμασίας. Από την άλλη πλευρά η νίκη απέναντι στην νεοφώτιστη Καλλονή είναι επιβεβλημένη για πολλούς και ευνόητους λόγους.

Όλα δείχνουν ότι θα προβεί σε 2-3 αλλαγές ενόψει του αγώνα με την ομάδα της Μυτιλήνης. Ο Νιγηριανός, Τζον Ιμπέχ ήταν φανερά πίσω, χρειάζεται δουλειά και ο Ηλίας Σταυρόπουλος είναι ο βασικός υποψήφιος να ξεκινήσει την Κυριακή.

Σε ότι αφορά τα μπακ, το τελευταίο (χρονικά) μεταγραφικό απόκτημα, Βασίλης Καραγκούνης, θέτει υποψηφιότητα για τη δεξιά πλευρά της άμυνας.

Τέλος δεν αποκλείεται να προτιμήσει τον Έλσνερ ή τον Οικονομόπουλο, αντί του Τριανταφυλλάκου την Κυριακή. Όλα αυτά θεωρητικά. Από σήμερα οι σκέψεις αναμένεται να περάσουν στο… χόρτο.

To Top