ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ομιλία Μάντζιου με “μπράβο”, αλλά και… καμπανάκι: “Μπορούμε να πάμε ψηλά, να δώσουμε χαρά στον κόσμο, η Λαμία θέλει προσοχή!”

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε στους παίκτες του Άρη πριν από τη σημερινή προπόνηση. Μοίρασε “μπράβο” για τις νίκες με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, αλλά χτύπησε και… καμπανάκι.

“Σας αξίζουν συγχαρητήρια για τις δύο νίκες με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Ήταν δύο πολύ σημαντικές νίκες από πολλές απόψεις και κυρίως γιατί δείξαμε σε όλους τις δυνατότητες που έχουμε φέτος” είπε αρχικά υπογραμμίζοντας στη συνέχεια ότι: “Πριν από τα δύο αυτά ντέρμπι, οι μόνοι που πίστευαν ότι μπορούσαμε να τα κερδίσουμε είμαστε εμείς εδώ μέσα. Μπραβο σε όλους σας. Γιατί κερδίσαμε με πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό ενώ με τον ΠΑΟΚ αν εξαιρέσουμε κάποια διαστήματα, στο υπόλοιπο κομμάτι του αγώνα ήμασταν επίσης καλοί”.

Ο προπονητής του Άρη προσπάθησε να δώσει το στίγμα για την “επόμενη μέρα” της κιτρινόμαυρης προσπάθειας. Όπως είπε στην ομιλία του: “Το πρόγραμμα από εδώ και πέρα μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου γίνεται βατό και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Στο χέρι μας είναι να μείνουμε ψηλά και να ανέβουμε ακόμη πιο ψηλά. Όλα αυτά με σκληρή δουλειά και ταπεινά”.

Ειδικότερα για το παιχνίδι με την Λαμία ο Άκης Μάντζιος τόνισε: “Θα είναι πιο δύσκολο από τα ντέρμπι γιατί τέτοιες ομάδες έρχονται και παίζουν αμυντικά στην έδρα μας. Δεν θα είναι πιο εύκολο παιχνίδι και από την εμπειρία μου στον Άρη τέτοια ματς είναι παγίδα για εμάς. Οπότε πρέπει να διατηρήσουμε το ίδιο πνεύμα και την ίδια νοοτροπία όπως στα ντέρμπι. Να το δούμε κι αυτό σαν ντέρμπι για να μην την ‘πατήσουμε'”.

Καταλήγοντας ο Έλληνας τεχνικός τόνισε: “Σας ξαναλέω έχουμε μεγάλη ευκαιρία μπροστά μας μέχρι το τέλος του πρώτπυ γύρου και δεν πρέπει να την αφήσουμε να περάσει ανεκμετάλλευτη.
Επιπλέον το Σάββατο θα γεμίσει το γήπεδο από τον κόσμο μας. Του δώσαμε χαρές στα ντέρμπι πρέπει να τον αποζημιώσουμε και το Σάββατο με μια καλή εμφάνιση και τη νίκη
Ολα εξαρτώνται από εμάς. Να μείνουμε ενωμένοι και να έχουμε την ίδια νοοτροπία”.

To Top