Ολυμπιακοί Αγώνες: «Πανικός» στο Ελ. Βενιζέλος κατά την άφιξη του Τσελίδη

Ο Θόδωρος Τσελίδης αφίχθη στην Ελλάδα και στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, στο οποίο βρισκόταν πολύς κόσμος για υποδεχθεί τον χάλκινο Ολυμπιονίκη στο τζούντο, μετά το τέλος των αγωνιστικών του υποχρεώσεων στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Θόδωρος Τσελίδης πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των 90 κιλών στο τζούντο και το απόγευμα της Παρασκευής (2/8) επέστρεψε στην Ελλάδα.

Κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, ο Θόδωρος Τσελίδης γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο που βρέθηκε εκεί για να τον υποδεχθεί μετά την τεράστια επιτυχία του στην γαλλική πρωτεύουσα. Στο διεθνή αερολιμένα βρέθηκαν επίσης ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς, οι οποίοι έδωσαν συγχαρητήρια στον Έλληνα τζουντόκα για το σπουδαίο επίτευγμα του.

Σημειώνεται πως ο Θόδωρος Τσελίδης ήταν ο αθλητής, ο οποίος άνοιξε τον… χορό των μεταλλίων για την Ελλάδα, η οποία μετράει τέσσερα μετάλλια με τον Απόστολο Χρήστου να κατακτά το ασημένιο στα 200μ. ύπτιο και τα πληρώματα Φίτσιου – Κοντού και Παπακωνσταντίνου – Γκαϊδατζή να κατακτούν από ένα χάλκινο στους τελικούς του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών.

To Top