Οι σκέψεις του Σούλη: Καταλήγει σε Διούδη, “παίζεται” του φουνταριστού, “γεμίζει” το κέντρο

Το τεχνικό επιτελείο του Άρη σχεδιάζει με προσοχή την τακτική που θα ακολουθήσουν οι κίτρινοι στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν. Μπορεί η εξέλιξη στην υπόθεση των γεγονότων του ΟΑΚΑ να ήταν θετική για τον σύλλογο, όμως η νίκη αποτελεί αυτοσκοπό και θα την επιδιώξει η ομάδα σαν να μην υπάρχει αύριο.
Ο «μπούσουλας» στο αγωνιστικό σχήμα θα έχει κάποιες αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα της περασμένης Κυριακής, ωστόσο αυτές θα διαφανούν μετά την απογευματινή προπόνηση (17.00 στο Κλ. Βικελίδης).
Ο Σούλης Παπαδόπουλος θα διατηρήσει την 4άδα της άμυνας και τον Σωκράτη Διούδη κάτω από τα δοκάρια (υπήρχαν σκέψεις να παίξει ο Βελλίδης). Οι επιφυλάξεις του έχουν να κάνουν με τον κεντρικό επιθετικό και τους παίκτες που θα πλαισιώσουν τον νευραλγικό χώρο του κέντρου.
Με άλλα λόγια αναζητείται ο παίκτης που θα προστεθεί στους δυο πλάγιους Γιαννιώτα, Καζναφέρη. Η μία επιλογή ακούει στο όνομα Διαμαντάκος, ενώ πολλά θα εξαρτηθούν από την κατάσταση της υγείας του Αγγελούδη ο οποίος αποχώρησε από την προπόνηση της Πέμπτης λόγω ίωσης.
Μάλιστα, δεν αποκλείεται να στραφεί ο τεχνικός του Άρη σε εναλλακτική λύση για την κορυφή «φορτώνοντας» παράλληλα το κέντρο με περισσότερους χαφ. Η παρουσία των Τριανταφυλλάκου, Παπαστεριανού θεωρείται δεδομένη, ενώ θέση διεκδικούν οι Οικονομόπουλος, Νταμαρλής.
Ο Νούνο Κοέλιο θα χρησιμοποιηθεί δεξιά στην άμυνα με κεντρικό δίδυμο τους Πουλίδο, Παπαζαχαρία και αριστερά τον Ζαραδούκα.
To Top