ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι σκέψεις του Μάντζιου δεν… προβλέπουν αλλαγές

Οι σκέψεις του Άκη Μάντζιου δεν… προβλέπουν αλλαγές στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό.

Οι Πιόνε Σίστο και Βλάντιμιρ Νταρίντα επέστρεψαν στη διάθεση του ‘Ακη Μάντζιου, οι Φαμπιάνο, Σιφουέντες ενσωματώθηκαν καθυστερημένα στην ομάδα και όπως είναι λογικό χρειάζονται χρόνο για να φτάσουν τους υπόλοιπους σε επίπεδο ετοιμότητας, αλλά όλα δείχνουν ότι αύριο οι κιτρινόμαυροι δεν θα έχουν ιδιαίτερες αλλαγές.

Η λειτουργία των Βέλεθ-Μπράμπετς στο κέντρο της άμυνας χαρακτηρίστηκε ικανοποιητική απέναντι στον Ατρόμητο και δεν αποκλείεται η διατήρηση τους. Φρίντεκ και Μάγιο αναμένεται να πάρουν τις θέσεις των ακραίων αμυντικών.

Ζήτημα υφίσταται στον άξονα της μεσαίας γραμμής καθώς ο Ζαν Ζουλ θα εκτίσει και τη δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του. Αυτό σημαίνει ότι και πάλι θα πρέπει κάποιος να υπηρετήσει ρόλο αμυντικού χαφ. Πέρυσι χρειάστηκε να το κάνει ο Βλάντιμιρ Νταρίντα ο οποίος όμως έχασε σημαντικό μέρος της προετοιμασίας. Στο Περιστέρι το έπραξε ο Μάρτιν Μοντόγια. Οι άλλες δύο θέσεις στον άξονα διεκδικούνται από τους Μόντσου, Σιφουέντες και Μάνου Γκαρθία αλλά και από τον Βλάντιμιρ Νταρίντα αν δεν επιλεγεί για τη θέση «6».

Στην επιθετική γραμμή, η επιλογή του Γιάννη Φετφατζίδη δείχνει να είναι η πιο ασφαλής αλλά στο μυαλό του Άκη Μάντζιου βρίσκεται και ο Κλέιτον Ντιαντί ο οποίος άφησε καλές εντυπώσεις. Στην αριστερή πλευρά, ο Πιόνε Σίστο διεκδικεί τη θέση και θα επιλεγεί εφόσον κριθεί έτοιμος καθώς απουσιάζει εδώ και τουλάχιστον δύο εβδομάδες.

Η ίδια αμφιβολία υπάρχει και στην κορυφή της επίθεσης. Δεν είναι καθόλου βέβαιη η διατήρηση του Λορέν Μορόν και υπάρχει η σκέψη επιστροφής του Άλβαρο Σαμόρα.

To Top