Οι σκέψεις μου Μεντιλίμπαρ για το ματς στο Χαριλάου

Μετά τις τρεις πρώτες νίκες της κόντρα σε Βόλο, Athens Kallithea, Λαμία, αλλά και τη «λευκή» ισοπαλία κόντρα στους Αγρινιώτες, ο Ολυμπιακός ισοβαθμεί στην κορυφή της βαθμολογίας με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, με το ζητούμενο για τους Πειραιώτες να είναι το να παρουσιάσουν βελτίωση και πολύ καλύτερη αγωνιστική εικόνα σε σύγκριση με το ματς της προηγούμενης εβδομάδας απέναντι στον Άρη.

Μασούρας και Ρέτσος κρίθηκαν ανέτοιμοι και έμειναν εκτός αποστολής, όπως επίσης και οι νεαροί Κωστούλας, Μουζακίτης, Μπάκουλας, Παπακανέλλος και Κουτσίδης, ενώ όσον αφορά τα της ενδεκάδας, ο Μεντιλίμπαρ φέρεται να το σκέφτεται για δύο θέσης. Ντόη, Πιρόλα και Μπιανκόν διεκδικούν τη θέση δίπλα στον Κάρμο, ενώ ερωτηματικό αποτελεί και το ποιος θα είναι ο παρτενέρ του Έσε στον άξονα, με τον Ολιβέιρα να θέτει γερή υποψηφιότητα για να ξεκινήσει βασικός.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Αναγνωστόπουλος, Ορτέγκα, Μπιανκόν, Πιρόλα, Κάρμο, Κοστίνια, Ροντινέι, Αποστολόπουλος, Ντόη, Στάμενιτς, Μαρτίνς, Βέλντε, Γκαρθία, Γουίλιαν, Τσικίνιο, Ολιβέιρα, Έσε, Ελ Κααμπί, Γιάρεμτσουκ.

Κάπως έτσι λοιπόν οι σκέψεις του Βάσκου τεχνικού για το αποψινό παιχνίδι κόντρα στον Άρη είναι να ξεκινήσει με τους εξής 11: Τζολάκης, Ροντινέι, Κάρμο, Ντόη, Ορτέγκα, Έσε, Στάμενιτς, Ζέλσον, Τσικίνιο, Βέλντε, Ελ Κααμπί.

To Top