Οι Σικάγο Φάιρ προσφέρουν απίστευτη αποζημίωση στους οπαδούς σε περίπτωση απουσίας του Μέσι

Είναι μια ημερομηνία που περιμένουν με ανυπομονησία οι Σικάγο Φάιρ. Ο σύλλογος θα αντιμετωπίσει την Ίντερ Μαϊάμι του Λιονέλ Μέσι στις 31 Αυγούστου, 10 μήνες μετά την αντιμετώπισή τους (νίκη των Σικάγο Φάιρ με 4-1) μπροστά σε 62.000 φιλάθλους σε «ηλεκτρική ατμόσφαιρα».

Για αυτό στη νέα τους συνάντηση, ο στόχος των Σικάγο είναι απλός. Να γεμίσει ξανά το Soldier Field με κάθε κόστος, είτε παίξει ο Μέσι είτε όχι.

Γιατί η παρουσία του Αργεντινού σταρ είναι ακόμα αβέβαιη. Κι αυτό διότι τραυματίστηκε στον δεξιό αστράγαλο κατά τη διάρκεια του τελικού του Κόπα Αμέρικα, που κέρδισε η Αλμπισελέστε επί της Κολομβίας (1-0). Ο Λιονέλ Μέσι από πλευράς του έχει ήδη δηλώσει ότι θα χάσει δύο αγώνες MLS. Εάν αναμένεται να επιστρέψει κόντρα στο Σικάγο, η αβεβαιότητα θα μπορούσε να αποθαρρύνει τους φιλάθλους από το να αγοράσουν εισιτήρια.

Ο σύλλογος των Σικάγο Φάιρ, για τον οποίο «δεν υπάρχει τίποτα πιο συναρπαστικό από το να έχει ένα sold-out Soldier Field για μια εξαιρετική εμφάνιση», ανέφερε σε δελτίο Τύπου που δημοσιεύθηκε την Παρασκευή ότι είχε δημιουργήσει ένα πιστωτικό σύστημα για να ενθαρρύνει τους οπαδούς του να βρίσκονται στο γήπεδο.

Σε περίπτωση απουσίας του οκτώ φορές νικητή τη Χρυσής Μπάλας , θα προσφερθεί στους θεατές μερική αποζημίωση υπό διαφορετικούς όρους, ανάλογα με την ημερομηνία αγοράς του εισιτηρίου. Μεταξύ αυτών: έκπτωση 250 $ για δύο ή περισσότερα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2025 των Σικάγο Φάιρ, έκπτωση 100 $ για την αγορά εισιτηρίων για τουλάχιστον δύο άλλους αγώνες ή ακόμα και δωρεάν εισιτήρια για τη “Βραδιά Εκτίμησης Φιλάθλων” 2024 του συλλόγου, που έχει προγραμματιστεί για το αγώνα με το Nashville στις 19 Οκτωβρίου.

To Top