Οι Πολωνοί έβαλαν όρο στον Διούδη που “χαλάει” τη μεταγραφή του στον Άρη!

Μπορεί να ακούγεται σαν φάρσα, αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό. Η μεταγραφή του Σωκράτη Διούδη στον Άρη, όπως όλα δείχνουν ναυαγεί, γιατί η Ζαγκλέμπιε έβαλε όρο στον ποδοσφαιριστή για να μην επιστρέψει στους κιτρινόμαυρους!

Η πολωνική ομάδα θέλησε να επιβάλλει μια συγκεκριμένη ρήτρα στον Διούδη, η οποία υπαγορεύει πως για να τον αποκτήσει ο Άρης, θα πρέπει να καταβάλλει το ποσό των 400.000 ευρώ. Η συγκεκριμένη προϋπόθεση ισχύει μόνο για τους «κιτρινόμαυρους».

Έτσι η συμφωνία του 31χρονου τερματοφύλακα με τον Άρη, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, δεν θα επικυρωθεί αυτή τη μεταγραφική περίοδο.

Όπως γίνεται κατανοητό, η εξέλιξη αυτή προέκυψε, μετά από τη δημοσιοποίηση του θέματος και παρά τις προσπάθειες του ποδοσφαιριστή, οι Πολωνοί ήταν ανένδοτοι.

Πλέον η μοναδική περίπτωση για να τον αποκτήσει ο Άρης είναι ενδεχομένως, μέσω τρίτης ομάδας. Ήδη ο παίκτης έχει στα χέρια του προσυμφωνία με την Γκαζιαντέπσπορ κι αν οι κιτρινόμαυροι επιμείνουν στην απόκτησή του, θα πρέπει να τα βρουν με τους Τούρκους, ίσως με ένα μικρότερο ποσό.

 

 

To Top