Χωρίς κατηγορία

Οι οργανωμένοι ζήτησαν επιβίωση μέσω Γ΄ εθνικής και… τιμωρία όσων κατέστρεψαν τον Άρη! Παρών ο Γαλανός που έχει αντίπαλο (και) τον χρόνο!

Στη συνάντηση της Δευτέρας και αφού για μια ακόμη φορά, ο Πάνος Στεφανίδης δήλωσε αδυναμία να εγγυηθεί για τη βιωσιμότητα της χρονιάς, από τη στιγμή που απαιτούνται σχεδόν 4.000.000 ευρώ, προκειμένου και να ανταποκριθεί οικονομικά, αλλά και μπορέσει να επιστρέψει στην Σούπερ λίγκα, οι οργανωμένοι οπαδοί ζήτησαν από ΑΣ και ΚΜΑ να οδηγηθεί η ομάδα στην Γ εθνική!

“Βρείτε τον τρόπο, άμεσα… Δεν μπορεί να συνεχιστεί η κατάσταση αυτή”! ήταν το μήνυμα των οργανωμένων οπαδών. Μάλιστα όπως ειπώθηκε: “Μας νοιάζει μόνο η επιβίωση του Αρη, πρέπει να βρεθεί λύση… Η λύση αυτή είναι να καθαρίσει από τα χρέη. Ας τιμωρηθούν όσοι έφεραν τον σύλλογο στο χείλος του γκρεμού”!

Είναι χαρακτηριστικό ότι κλήθηκε στα γραφεία ο Γιώργος Γαλανός για να παρουσιάσει το πλάνο του.

Ο 46χρονος επιχειρηματίας έχει αντίπαλο και τον χρόνο, μια και όπως είπε από τις 25 Μαΐου έχει ζητήσει να δρομολογηθούν οι εξελίξεις και ήδη “τρέχει” ο Αύγουστος.

Στο πλαίσιο της αγωνίας για την “επόμενη μέρα”, οι οργανωμένοι τόνισαν ότι δεν τους νοιάζουν τα πρόσωπα, αλλά η σωτηρία του Άρη, υπογραμμίζοντας ότι “αν χρειαστεί ας τρέξει την ομάδα στη Γ’ εθνική ο Ερασιτέχνης”!

To Top