Οι μεταγραφές «θέλουν» το… νομοσχέδιο τους, σε αναμονή ο Άρης

Η ΠΑΕ Άρης έχοντας καταφέρει «σώσει» τις ρυθμίσεις του άρθρου «44» και του «νόμου Ορφανού», περιμένει τις εξελίξεις σε ότι αφορά το νομοσχέδιο για τις φορολογικές ρυθμίσεις, προκειμένου να ξεπεράσει και το εμπόδιο της εφορίας και να αποκτήσει και πάλι φορολογική ενημερότητα.

Όπως είναι γνωστό, οι κίτρινοι δεν εξυπηρέτησαν την (Τρίτη) τελευταία δόση του χρέους τους προς την εφορία (250.000 ευρώ), μια και δεν είχαν το ποσό αυτό, δεν έχουν φορολογική ενημερότητα και για να γίνουν μεταγραφές ενίσχυσης τον Ιανουάριο, περιμένουν το νέο νομοσχέδιο και την ρύθμιση των δόσεων σε 48.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το σχετικό νομοσχέδιο θα κατατεθεί στη βουλή εντός της εβδομάδας και θα προβλέπει την εκπλήρωσε των χρεών σε 48 δόσεις.

Εφόσον συμβεί αυτό, τότε η ΠΑΕ θα προχωρήσει άμεσα στη νέα ρύθμιση της οφειλής και η μηναία δόση θα μειωθεί από τις 250.000 ευρώ που είναι σήμερα στις 125.000 ευρώ.

Από την άλλη, η διοικούσα εξετάζει το ενδεχόμενο να τακτοποιήσει συνολικά την υποχρέωση προς την εφορία για την τρέχουσα σεζόν, μέσω εκχώρησης μέρους των αναμενόμενων εσόδων της ΠΑΕ (π.χ. ΟΠΑΠ), αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά την ψήφιση του νέου φορολογικού νομοσχεδίου.

To Top