Οι Λος Άντζελες Γκάλαξι ονειρεύονται τη «βόμβα» με Λεβαντόφσκι

Μετά τη διαφαινόμενη απόκτηση του Μάρκο Ρόις οι όνς Άντζελες Γκάλαξι στοχεύουν ακόμα ένα «μπαμ» από την Ευρώπη με την απόκτηση του Λεβαντόφσκι από τη Μπαρτσελόνα.

Μάρκο Ρόις, Ολιβιέ Ζιρού και τώρα… Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι! Οι δυο πρώτοι ετοιμάζουν ήδη βαλίτσες για Αμερική και πλέον ο νέος στόχος του MLS ακούει στο όνομα του Πολωνού φορ. Σύμφωνα με την «AS» οι Λος Άντζελες Γκάλαξι παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις γύρω από τον 35χρονο επιθετικό της Μπαρτσελόνα και δεν αποκλείεται να επισημοποιήσουν το ενδιαφέρον τους μέσα στο καλοκαίρι.

Το ρεπορτάζ των Ισπανών τονίζει πως ο Λεβαντόφσκι αποτελεί το μεγάλο όνειρο του συλλόγου από την Αμερική, ο οποίος θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες μέσω εντυπωσιακών μεταγραφών που θα τον ανεβάσουν επίπεδο.

Ήδη ο Μάρκο Ρόις φέρεται να έχει συμφωνήσει για να φορέσει ως ελεύθερος τη φανέλα της ομάδας, όμως η περίπτωση του Πολωνού είναι πολύ πιο δύσκολη. Ο ίδιος άλλωστε είναι χαρούμενος στη Βαρκελώνη και θέλει να συνεχίσει στην Ισπανία και την επόμενη σεζόν.

Παράλληλα ικανοποιημένη από τη συνεργασία τους είναι και η Μπαρτσελόνα, με προηγούμενα δημοσιεύματα μάλιστα να τονίζουν πως ένας από τους λόγους πίσω από την απόλυση του Τσάβι ήταν οι πιέσεις του προς τη διοίκηση για την πώληση του Πολωνού.

Στη Μπαρτσελόνα ωστόσο βλέπουν τον Λεβαντόφσκι ως αναπόσπαστο μέλος του κορμού της ομάδας και μόνο μια εντυπωσιακή πρόταση θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα.

To Top