ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι κιτρινόμαυρες πρωτιές στο σκοράρισμα!

Η φετινή σεζόν ολοκληρώθηκε, με τον Άρη να κατακτά την τέταρτη θέση και κάποιους παίκτες να ξεχωρίζουν για τις ατομικές τους επιδόσεις, κατακτώντας τις πρωτιές στις στατιστικές κατηγορίες.

Ο Βασίλης Τολιόπουλος ήταν ο πρώτος σκόρερ των κιτρινόμαυρων σε σύνολο πόντων, με 350, που μεταφράζεται σε μέσο όρο 13,5 πόντους, ανά παιχνίδι, σε 26 συμμετοχές στην κανονική περίοδο και 13,2 πόντους σε 32 ματς, συμπεριλαμβανομένων των παιχνιδιών του έξτρα γύρου και των πλέι οφ.

Πρώτος σε μέσο όρο πόντων ήταν ο Ρομπέρτο Γκάλινατ, σημειώνοντας 14,6 πόντους, ανά αγώνα, όμως αγωνίστηκε σε 18 αναμετρήσεις πρωταθλήματος (στη regular season), λόγω του τραυματισμού του στον αντίχειρα του δεξιού χεριού, που τον κράτησε 80 μέρες εκτός δράσης. Με τις επιπλέον πέντε παρουσίες σε Top Six και πλέι οφ, ανέβασε τον μέσο όρο του σε 14,7 π..

Ο διεθνής γκαρντ και ο Αμερικανός παίκτης ήταν οι μοναδικοί με διψήφιο μέσο όρο πόντων στο σκοράρισμα. Ακολούθησαν ο Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς με 9 πόντους (σε 27 ματς) και ο Ρόνι Χαρέλ, πετυχαίνοντας 8,8 (σε 29 συμμετοχές).

To Top