Οι καθυστερήσεις έσωσαν την παρτίδα για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός τα βρήκε σκούρα κόντρα στον Λεβαδειακό, ωστόσο κατάφερε να βρει το γκολ της νίκης με τον Σπόραρ στο 97′. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Γιαννιώτα στο 1′, αλλά το γκολ του στο 56′ ακυρώθηκε για οφσάιντ του Όζμπολτ.

Ο Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε κόντρα στον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ, ωστόσο κατάφερε να βρει το γκολ της νίκης στο 97′ με τον Σπόραρ (1-0), ο οποίος μάλιστα δεν το πανηγύρισε. Μετά από γέμισμα του Μλαντένοβιτς, ο Τετέ πήρε την κεφαλιά και ο Γκροφ απομάκρυνε με τη βοήθεια του δοκαριού. Ο Σλοβένος πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε προ κενής εστίας.

 

Ο Γιαννιώτας έχασε τεράστια ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ στο πρώτο λεπτό. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπάλτσι ο μεσοεπιθετικός του Λεβαδειακού με ένα ωραίο γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα προς την εστία. Ο Ντραγκόφσκι έσωσε το τριφύλλι με τη συνδρομή του δοκαριού.

Στο 56′ ο ίδιος ποδοσφαιριστής χρίστηκε σκόρερ μετά από ωραία αντεπίθεση του Λεβαδειακού και πάσα του Όζμπολτ. Ο βοηθός σήκωσε το σημαιάκι για οφσάιντ στον παίκτη που έδωσε την ασίστ και το VAR επιβεβαίωσε την απόφασή του.

 

Όσο περνούσε η ώρα οι παίκτες του Αλόνσο έκαναν βιαστικές επιθέσεις με γεμίσματα στην περιοχή του Γκροφ. Σε ένα από αυτά στο 90+7′ ο Σπόραρ κατάφερε να σκοράρει σε κενή εστία.

To Top