ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι Ισπανοί… αποθεώνουν Μορόν: “Στον Άρη έχει… επανενωθεί με τον εαυτό του και περνάει τη δεύτερη νιότη του”

 Στην Ισπανία φιλοξενούνται δηλώσεις του Λορέν Μπρόν για την πρώην του ομάδα την Μπέτις, η οποία προέρχεται από ήττα στο ντέρμπι κόντρα στη Σεβίλλη.

Οι Ισπανοί…  αποθεώνουν τον Μορόν για όσα κάνει στον Άρη, ενώ έκαναν αναφορά στην αποχώρησή του από την Μπέτις, με τον Ισπανό να στέκεται στο θέμα της ψυχικής υγείας.

“Ο επιθετικός θριαμβεύει πλέον στην Ελλάδα, όπου παραδέχεται ότι έχει επανενωθεί με τον εαυτό του. Η αποχώρησή του από την Ρεάλ Μπέτις δεν ήταν εύκολη, αλλά όπως παραδέχεται η κατάσταση δεν ήταν άνετη”, γράφουν οι Ισπανοί, που προσθέτουν πως ο Μορόν “περνάει την δεύτερη νιότη του”.

Ο ίδιος ο Μορόν τονίζει: “Το θέμα της ψυχικής υγείας εξομαλύνεται, για έναν ποδοσφαιριστή είναι απαραίτητο. Η απόδοσή σου εξαρτάται από αυτό. Ανεξάρτητα από το αν είσαι επαγγελματίας, αν είσαι ψυχικά καλά, είναι σημαντικό. Δεν πέρασα καλά και αυτό ήταν αισθητό στο γήπεδο”, ενώ στη συνέχεια αναφέρει:

“Ποτέ δεν επιλέγεις πότε έρχονται άσχημες στιγμές, καλύτερα τώρα παρά στο τέλος του σεζόν”, ήταν το μήνυμα που “έστειλε” ο Μορόν στους φίλους της Μπέτις, όπως γράφουν οι Ισπανοί.

“Η σεζόν είναι μεγάλη. Υπάρχουν πολλά σκαμπανεβάσματα κατά την διάρκεια ενός έτους. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Μπέτις θα μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα, αλλά εδραιώνεται στον μάχη για την έξοδο στην Ευρώπη”, είπε μεταξύ άλλων ο Μορόν για την Μπέτις που έχει 12 βαθμούς και είναι στην 10η θέση, δυο βαθμούς πίσω από την πρώτη εξάδα.

 

To Top