ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Οι επιλογές Καστρίτη σε ξένους ανεβάζουν το επίπεδο του Αρη!

Ο Αρης είναι μια ομάδα που καλείται να μηδενίσει τα χρέη της και να κοιτάξει τη επόμενη ημέρα.

Παραθέτουμε την χαρακτηριστική δήλωση του Αχιλλέα Ρουσιαμάνη. “Αν δεν είχαμε να καλύψουμε τα χρέη, τότε όλα αυτά τα χρήματα θα πήγαιναν στο αγωνιστικό”.

O Ελληνας τεχνικός είναι πολύ καλός σε σκάουτινγκ για Αμερικανούς παίκτες και αυτό φαίνεται τόσο στην περσινή, όσο και στη φετινή ομάδα.

Μετά τους 6 παίκτες που πήραν υπεραξία πέρσι, ήδη, και οι φετινοί πέντε δείχνουν σταδιακά την αξία τους. O Χάγκινς μετράει 9,75 ασίστ μέσο όρο, όντας πρώτος στον σχετικό πίνακα και δεύτερος στα κλεψίματα με 8 συνολικά, ο Γκούντγουιν τρίτος στα ριμπάουντ με 10, δεύτερος σε αξιολόγηση με 88 και 5ος σκόρερ, όπως και πρώτος στο σύνολο διπόντων, ενώ και ο Χόρχλερ δεύτερος στα κοψίματα με 1,75. Μοναδική παραφωνία είναι τα λάθη για Νότε και Χάγκινς, που έχουν και οι 2 μαζί 33…

Πέραν των επιλογών που έγιναν το καλοκαίρι και οι οποίες είχαν ως γνώμονα την χαμηλή τιμή, την νεαρή ηλικία, τα αθλητικά χαρακτηριστικά και την δίψα των παικτών που αποκτήθηκαν, αν για ένα λόγο παραπάνω … βγάζεις το καπέλο στον Γιάννη Καστρίτη και τους συνεργάτες του, αυτός είναι για τον τρόπο με τον αξιοποιούν τα μπασκετικά στοιχεία που πρεσβεύει η ομάδα τους ως σύνολο και ανάλογα εφαρμόζουν το πλάνο τους, «διαβάζοντας» τις αδυναμίες του αντιπάλου.

Με μπάτζετ ούτε 450.000 ευρώ ο Αρης σίγουρα θα στοιχίζει πολύ παραπάνω σε πραγματικές τιμές αγοράς στο τέλος της σεζόν!

To Top