ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι δυσκολίες της υπόθεσης Μπατίστα και η προθεσμία της 25ης Ιανουαρίου

Ο Δημήτρης Πρίφτης και οι συνεργάτες του έχουν στραμμένη την προσοχή τους αποκλειστικά στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και τον επόμενο που έρχεται μετά από 48 ώρες, στο Βερολίνο με την Άλμπα, ωστόσο η διοίκηση εξακολουθεί να κινείται σε μεταγραφικούς ρυθμούς, στοχεύοντας στην ενίσχυση του ρόστερ.

Ο Εστεμπάν Μπατίστα είναι στόχος, αλλά η υπόθεση κρύβει πολλές δυσκολίες όσο κι αν ο παίκτης είναι ανοικτός στην επιστροφή του στην Ελλάδα. Με τα σημερινά δεδομένα είναι απίθανο ο Ουρουγουανός να φύγει από την Κίνα πριν τις 5 Φεβρουαρίου, όταν και ολοκληρώνεται εκεί το πρωτάθλημα. Επίσης, είναι τέτοια η ποιότητα του παίκτη που θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα βρει πρόταση από ομάδα Ευρωλίγκας στα χρήματα που θέλει και που ο Άρης σήμερα δεν δίνει.

Εκτός του Μπατίστα εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις παικτών, είτε σέντερ, είτε σμολ φόργουορντ, από την κοινοτική αγορά. Οριστικές εξελίξεις θα υπάρξουν από την Τετάρτη και μετά με την υποσημείωση ότι αλλαγές στο ρόστερ για την φάση Last32 επιτρέπονται έως τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου.

To Top