ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Οι δυο… λίστες Καστρίτη και “σκανάρισμα” από το “πάνω ράφι” λόγω Ευρώπης

Η προοπτική συμμετοχής του Άρη στο Eurocup έχει δημιουργήσει ένα τελείως διαφορετικό κλίμα στις συζητήσεις των διοικούντων της ΚΑΕ και φυσικά του Γιάννη Καστρίτη με τους μάνατζερ, οι οποίοι προτείνουν παίκτες στις ομάδες.

Στις προτάσεις που έχουν γίνει και γίνονται καθημερινά συμπεριλαμβάνονται παίκτες, οι οποίοι υπό άλλες συνθήκες και καταστάσεις δεν θα εξέταζαν καν το ενδεχόμενο να παίξουν στους κιτρινόμαυρους.

Αυτό δείχνει πόσο σημαντικό θα είναι για τον Άρη να αγωνιστεί την επόμενη σεζόν στο Eurocup, με την προϋπόθεση βέβαια ότι η ομάδα, που θα “χτιστεί” θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στις υψηλές απαιτήσεις της διοργάνωσης και το δύσκολο πρόγραμμα (18 παιχνίδια με εννέα ταξίδια στην πρώτη φάση).

Ο προπονητής του Άρη έχει καταρτίσει δύο λίστες, μια με ευρωπαϊκή συμμετοχή και μία χωρίς και περιμένει κι αυτός τις οριστικές εξελίξεις, αλλά το ευχάριστο και ενθαρρυντικό είναι ότι η ομάδα θα μπορεί να αποκτήσει παίκτες από ψηλότερο ράφι, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Αυτό ισχύει τόσο για τους Έλληνες όσο και για τους ξένους παίκτες, για τους οποίους είναι πολύ σημαντικό να ανήκουν σε μια ομάδα, η οποία θα δίνει δύο αγώνες την εβδομάδα

To Top