ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι ανοιχτές “κεραίες” για φορ, ο Αραούχο και η τελική απόφαση

 Ο Χουάνκαρ αναμένεται σήμερα να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα και θα πλαισιώσει τον Φρίντεκ στα αριστερά της αμυντικής γραμμής. Με την ένατη αυτή μεταγραφή ο Άρης έχει άλλες δυο… πινελιές για το φετινό μεταγραφικό ρόστερ. 

Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται στις 11 Σεπτεμβρίου και σύμφωνα με τις αρχικές προθέσεις των κιτρινόμαυρων, οι “κεραίες” είναι ανοιχτές για φορ, αλλά και “εξάρι”, έχοντας για την ώρα πλέον εμπόδιο και τον χρόνο…

Σε ότι αφορά τον αμυντικό χαφ στην παρούσα στιγμή, αυτό φαίνεται να ατονίζει. Η επιστροφή του Ζουλ, η παρουσία Μόντσου, Νταρίντα και το γεγονός ότι δεν βρέθηκε μια επιλογή που να ικανοποιεί τους κιτρινόμαυρους αφήνει στην άκρη το θέμα της απόκτησης “6αριού”.

Με την υπόθεση Λόρεν Μορόν να παραμένει σε εκκρεμότητα (αναμένεται η τελική απάντηση του Ισπανού), στον Άρη θα ήθελαν έναν ακόμη φορ στο ρόστερ τους, έστω κι αν γι’ αυτόν τον ρόλο προορίζεται κατά συνθήκη και ο Άλβαρο Σαμόρα.

Η περίπτωση Αραούχο παραμένει είναι μια από αυτές που θεωρούνται σταντ μπάι, όσο ο Αργεντινός δεν βρίσκει ομάδα (υπάρχει το ενδεχόμενο να μπει δυνατά η Ομόνοια), ενώ προφανώς υπάρχουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν.

To Top