ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι έντεκα της… απόδρασης από το “Γεντί Κουλέ”

Έλαβε τις οριστικές του αποφάσεις, αναφορικά με τον τρόπο που θα παρατάξει τον Άρη, στο σημερινό ματς ο Δημήτρης Σπανός, όπου ως στόχο έχει την 19η φετινή νίκη των “κιτρινόμαυρων”.Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague; 

Ο 48χρονος κόουτς, θα προχωρήσει σε ένα συγκρατημένο ροτέισον, προκειμένου να διατηρήσει φρέσκια την ομάδα του από τη στιγμή που θα είναι το δεύτερο δύσκολο ματς, μέσα σε μόλις ένα τετραήμερο.

Επί της ουσίας, θα προχωρήσει σε μία αλλαγή σε κάθε γραμμή. Για την ακρίβεια, θέση στο αρχικό σχήμα, θα πάρει στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Μανώλης Τζανακάκης, προκειμένου να ξεκουραστεί ο Χρήστος Μπούρμπος, καθώς ο Δημήτρης Σπανός, θέλει να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα του νεαρού Κρητικού μπακ. Οι υπόλοιποι της άμυνας, είναι οι Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος στο τέρμα και Ούγκο Σόουζα, Γιώργος Δεληζήσης και Γιώργος Βαλεριάνος.

Επιπρόσθετα, στη διάθεση του Αιγιώτη προπονητή έχει τεθεί εκ νέου, ο Χουσεΐν Μουμίν, καθώς εξέτισε την ποινή των δύο αγωνιστικών, από την συμπλήρωση επτά κίτρινων καρτών. Mάλιστα, θα αγωνιστεί κιόλας. Ο παρτενέρ του θα είναι εκτός απροόπτου ο Λευτέρης Ιντζόγλου.

Όσον φορά την επίθεση, ο Βαγγέλης Πλατέλλας στον άξονα, στο ένα άκρο της επίθεσης ο Μάρκος Ντούνης, στο άλλο ο Πασχάλης Κάσσος και στην κορυφή ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος.

To Top