Ξύλο οπαδών, ΜΑΤ και λοιπών δυνάμεων κόστισαν σε δύο αγώνες 28.250 ευρώ!

Επεισόδια μεταξύ οπαδών, συμπλοκές με ΜΑΤ και λοιπές ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας κοστίζουν μερικές χιλιάδες ευρώ! Η απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ τέσσερις μήνες μετά! Του Άρη; Μέσα σε μισή ώρα! Ο Πάνος Μπιτσαξής θα αντιδράσει ή πλέον αισθάνεται πιο ασφαλής που τιμωρήθηκε ο Άρης;

Παίξε μπάλα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ! Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Παρακαλούνται όλοι όσοι έχουν τις τύχες αυτού του ελληνικού ποδοσφαίρου στα χέρια τους να μην προβαίνουν καθημερινώς σε αποδείξεις της υποκρισίας τους!

Η πρώτη απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ για τα επεισόδια μεταξύ οπαδών της Καλαμάτας και της ΑΕΚ αναφέρει: “Με την υπ΄αριθμ. 143/19.04.2012 απόφασή της κηρύσσει το ΤΑΠ ΚΑΛΑΜΑΤΑ και την ΠΑΕ ΑΕΚ πειθαρχικά ελεγκτέους και τιμωρεί το ΤΑΠ ΚΑΛΑΜΑΤΑ με συνολική χρηματική ποινή τριών χιλιάδων επτακοσίων πενήντα (3.750) ευρώ και τη ΠΑΕ ΑΕΚ με συνολική χρηματική ποινή δυο χιλιάδων πεντακοσίων (2.500) ευρώ (ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΑΠ ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΠΑΕ ΑΕΚ, 22.12.2011)”.

Η δεύτερη απόφαση αφορά τον αγώνα κυπέλλου Πανιωνίου – Παναθηναϊκού: “Με την υπ΄αριθμ. 144/19.04.2012 απόφασή της κηρύσσει την ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ πειθαρχικά ελεγκτέα και επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή είκοσι δυο χιλιάδων (22.000) ευρώ (ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, 11.01.2012)”.

Ο Άρης για την ρίψη ενός μπουκαλιού δέχτηκε ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών, έχασε το παιχνίδι με τον Αστέρα στα χαρτιά, δέχτηκε ποινή κεκλεισμένων των θυρών μιας αγωνιστικής και πρόστιμο 40.000 ευρώ!

Στα δύο παιχνίδια έπαιξαν ξύλο οπαδοί μεταξύ τους και με την αστυνομία και έχουμε χρηματικό πρόστιμο στο σύνολο των ομάδων 28.250 ευρώ! Ο ευαίσθητος γενικός γραμματέας αθλητισμού θα πάρει θέση; Τα αθηναϊκά ΜΜΕ που προασπίστηκαν το συμφέρον του ελληνικού ποδοσφαίρου θα πάρουν θέση ή όχι;

To Top