ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ξεχώρισε ο Νόλεϊ, είχε ποιότητα με λύσεις και έστειλε αισιόδοξα μηνύματα

Η ποιότητα που διαθέτει ο Λάντερς Νόλεϊ είναι αδιαμφισβήτητη κι αυτό είναι κάτι, που το έχουν διαπιστώσει και οι άνθρωποι του Άρη, οι οποίοι τον ζουν καθημερινά από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας. 

Ο Αμερικανός παίκτης ξεχώρισε και στο χθεσινό φιλικό με τον Κολοσσό, δίνοντας λύσεις στην επίθεση και προσφέροντας το highlight του αγώνα στο ξεκίνημά του, ένα κάρφωμα, υπό πίεση, με το αριστερό χέρι.

Μπορεί να είναι νωρίς ακόμη και να πρόκειται για φιλικά παιχνίδια για μια ομάδα, μάλιστα που αγωνίζεται με σοβαρές ελλείψεις, αλλά ο απόφοιτος του Σινσινάτι δείχνει ότι θα είναι ένας από τους παίκτες, που θα βασιστούν οι κιτρινόμαυροι και θα αποτελέσει τους ηγέτες τους, παρότι αγωνίζεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη.

Κόντρα στους Ροδίτες ο Νόλεϊ ξεκίνησε στη βασική πεντάδα κι έπαιξε σούτινγκ γκαρντ, πετυχαίνοντας 14 πόντους. Φάνηκε για ακόμη φορά η εξαιρετική επαφή που έχει με το καλάθι, καθώς έχει την ευχέρεια να σκοράρει με αρκετούς τρόπους και στον Άρη περιμένουν να το κάνει αυτό κι όταν θα ξεκινήσουν τα επίσημα παιχνίδια.

To Top