Ξεχρέωσε η Παρτίζαν: Για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια δεν έχει οφειλές στην Εφορία!

Ο πρόεδρος της Παρτίζαν, Οστόγια Μιχάιλοβιτς, αφού πρώτα κατέθεσε τα τελευταία 6 εκατομμύρια ευρώ στην Εφορία της Σερβίας, ακολούθως ενημέρωσε πως «μετά από 20 χρόνια η ομάδα πλέον δεν χρωστάει στο κράτος».

Οι φορολογικές ρυθμίσεις διαδέχονταν η μία την άλλη, μόνο που η Παρτίζαν για χρόνια φαινόταν να είναι σε… λογιστικό αδιέξοδο. Η ειδική μεταχείριση από την πολιτική ηγεσία και οι ευκολίες της ομάδας ως προς τις οφειλές των τελευταίων ετών, είχε δημιουργήσει αναστάτωση στον πληθυσμό, αλλά επειδή το ίδιο ίσχυε και με τα χρέη του Ερυθρού Αστέρα, υπήρξε… ισορροπία στην ανοχή.

Ο πρόεδρος της χώρας Αλεξάνταρ Βούτσιτς, ως δηλωμένος υποστηρικτής των «ερυθρολεύκων» του Βελιγραδίου, προσέφερε από μέρους του μεγάλη άνεση στις κινήσεις της διοίκησης της Παρτίζαν, μόνο που τώρα ο Οστόγια Μιχάιλοβιτς, ενημέρωσε πως ανοικτές… τρύπες πλέον δεν υπάρχουν.

Μετά από δύο δεκαετίες «ήρθε η μεγάλη μέρα για την Παρτίζαν», έγραψε ο πρόεδρος των «μελανόλευκων» στο προσωπικό του προφίλ στην πλατφόρμα X (τέως twitter), για να εξηγήσει πως «καταβάλλοντας το ποσό των 702 εκατομμυρίων δηναρίων (δηλαδή, 6 εκατομμύρια ευρώ), η ομάδα ρύθμισε το σύνολο της φορολογικής οφειλής προς το κράτος! Το πρόβλημα που προσπαθούσε να λύση η Παρτιζάν για περισσότερα από 20 χρόνια είναι πλέον πίσω μας».

Και ο Οστόγια Μιχάιλοβιτς κατέληξε πως «είμαι περήφανος για όλη τη Διοίκηση του Συλλόγου, όλους τους ανθρώπους που βοήθησαν και ευχαριστώ πάρα πολύ εκ μέρους της Παρτιζάν και τη Δημοκρατία της Σερβίας, ιδιαίτερα τη Φορολογική Διοίκηση για τη συνεργασία και την κατανόησή τους σε όλη τη διαδικασία. Από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι σήμερα έχουμε πληρώσει συνολικά περίπου 13 εκατ. ευρώ φορολογικές υποχρεώσεις».

To Top