«Ξεφυσούσαμε αντί να πανηγυρίζουμε!»

Ο Ντίνος Αγγελίδης το 1993 ήταν αναπληρωματικός φόργουορντ. Τέσσερα χρόνια μετά ήταν αρχηγός του Άρη. Συμμετείχε και στα δύο ευρωπαϊκά τρόπαια που κατέκτησαν οι κίτρινοι την δεκαετία του ’90!

Μιλώντας για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού κυπέλλου του 1993 στο Τορίνο ο Αγγελίδης τόνισε: «Ενώ η ομάδα πήγαινε τρένο και είχε πάρα πολύ καλό ρόστερ, εκείνη την ημέρα συσσωρεύτηκε το άγχος μιας δεκαετίας, καθώς δεν είχαμε πάρει ευρωπαϊκό τίτλο ενώ συμμετείχαμε σε τόσα φάιναλ φορ. Δεν θυμάμαι να κάναμε χειρότερο παιχνίδι».

Πρόσθεσε επίσης στις δηλώσεις του στο «Αθλητικό Μετρόπολις» ότι: «Στην εξέδρα οι μισοί πλακωνόντουσαν και οι μισοί πανηγύριζαν. Από το άγχος μετά το τέλος του αγώνα στα πρώτα δέκα λεπτά ξεφυσούσαμε αντί να πανηγυρίζουμε. Τόσο ήταν το άγχος που είχαμε».

Ο Ντίνος Αγγελίδης κατέληξε λέγοντας: «Συγχαρητήρια σε αυτούς που ακόμη και σήμερα γεμίζουν τα γήπεδα με την κατάσταση που υπάρχει. Πλέον το μπάσκετ και γενικότερα ο αθλητισμός είναι σε μια φθίνουσα πορεία και είναι κρίμα γιατί οι χαρές που πήρε ο κόσμος την τελευταία 20ετία ήταν υπέρμετρες».

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top