Ξεκινάει διαπραγματεύσεις για να ανανεώσει το συμβόλαιο του Ντε Γιονγκ η Μπαρτσελόνα

Την πρόθεση της Μπαρτσελόνα να εκκινήσει άμεσα τις διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του Φρένκι Ντε Γιονγκ, αποκάλυψε η καταλανική Sport.

Την επιθυμία της Μπαρτσελόνα να ανανεώσει το συντομότερο δυνατό το συμβόλαιο του Φρένκι Ντε Γιονγκ, αποκάλυψε η καταλανική «Sport»!
Σύμφωνα με το γνωστό Μέσο, οι «μπλαουγκράνα» πρόκειται να επιβραβεύσουν τον Ολλανδό μέσο για το εντυπωσιακό ξεκίνημά του στη φετινή σεζόν, προσφέροντάς του νέο συμβόλαιο διάρκειας έως το 2028. Ο 26χρονος αποτελεί τον κινητήριο μοχλό στον άξονα της ομάδας του Τσάβι και μέχρι στιγμής ανταποκρίνεται ιδανικά στον πρωταγωνιστικό ρόλο που έχει πάρει από τον προπονητή του, θυμίζοντας ξανά τον ποδοσφαιριστή που… μάγευε φορώντας τη φανέλα του Άγιαξ!

Το υπάρχον συμβόλαιο του Ντε Γιονγκ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2026, ωστόσο οι δύο πλευρές δεν είχαν φτάσει σε συμφωνία όταν έκατσαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων το προηγούμενο καλοκαίρι, όταν μάλιστα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε μπει δυνατά στο… κόλπο της απόκτησής του.
«Ο Ντε Γιονγκ είναι σημαντικότατος παίκτης για εμάς. Νομίζω ότι βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του, έχει βελτιωθεί πολύ. Θα ανανέωνα το συμβόλαιό του με κλειστά μάτια», δήλωσε μετά το παιχνίδι με την Αντβέρπ ο Τσάβι, δείχνοντας το πόσο επιθυμεί την παραμονή του Ολλανδού στο ρόστερ της ομάδας του.

To Top