Ξεκίνησε τις… βουτιές ο Σηφάκης! (video)

Στην τελική ευθεία της αποθεραπείας έχει μπει ο Μιχάλης Σηφάκης, που βρίσκεται από χθες στην Αμβέρσα του Βελγίου, προκειμένου να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης του χειρουργημένου ποδιού του για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Μάλιστα, «τράβηξε» την πρώτη προπόνησή του σε βίντεο και την «ανέβασε» στο facebook!

Ο τερματοφύλακας του Άρη έκανε σήμερα τις πρώτες του… βουτιές, τρεισήμισι μήνες μετά την επέμβαση στο αριστερό του γόνατο, υπό την επίβλεψη του Βέλγου ορθοπεδικού Κουν Λάγκε που τον είχε χειρουργήσει.

Η ικανοποίηση του Σηφάκη, ο οποίος ετοιμάζεται σιγά – σιγά για τη μεγάλη επιστροφή, ήταν τόσο έκδηλη, που θέλησε να μοιραστεί την ευχάριστη είδηση με όλους τους φίλους του στο Facebook και τους θαυμαστές του: Ανάρτησε φωτογραφίες, καθώς και επτά (!) διαφορετικά βίντεο από το πρόγραμμα ενδυνάμωσης που ακολούθησε. Αυτό περιλάμβανε βουτιές «πάνω» στο χειρουργημένο αριστερό πόδι, καθώς και πλήθος ειδικών ασκήσεων φυσικής κατάστασης.

Ευχή όλων, να ολοκληρώσει σύντομα και με τον καλύτερο τρόπο την αποθεραπεία του, επιστρέφοντας «σιδερένιος» κάτω από τα δοκάρια της ομάδας…

Δείτε το βίντεο με τα μονταρισμένα στιγμιότυπα που ανάρτησε ο Μιχάλης Σηφάκης στο facebook:
{youtube}OhzmVvplggo|480|360|1{/youtube}

To Top