“Ξεδιψάει” με… τρίποντο στα Πηγάδια!

Η ώρα για την πρώτη νίκη έφτασε του Άρη έφτασε! Κόντρα στην Ξάνθη (7.30μ.μ.-PRESSARIS-LIVE), θέλει να… ξεδιψάσει στα Πηγάδια και να ξεκινήσει την αγωνιστική του αντεπίθεση.

Μετά την ολοκλήρωση της χθεσινής προπόνησης του Άρη ο τεχνικός των κίτρινων, Ζόραν Μιλίνκοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής:

Έλσνερ, Ιμπέχ, Ουντότζι, Πουλίδο, Αγγελούδης, Διούδης, Ηρακλής, Καραγκούνης, Καρασαλίδης, Μανιάς, Μπουζάνης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Τάτος, Τριανταφυλλάκος, Τσουμάνης, Ψυχογιός.

Θα απουσιάσουν οι τραυματίες Γιάννης Παπαδόπουλος, Μιχάλης Κύργιας, Άντι Ρένια, καθώς και ο τιμωρημένος από την προηγούμενη σεζόν Νταβίντ Αγκάνθο. Να σημειωθεί ότι ο Ισπανός επιθετικός θα εκτίσει σήμερα στα Πηγάδια την τελευταία αγωνιστική της ποινής του.

«Σε αυτές τις περιπτώσεις παίζει σημαντικό ρόλο η αλλαγή προπονητή και μας επηρεάζει. Εμείς θα κοιτάξουμε να παρουσιαστούμε καλύτεροι και να πάρουμε τη νίκη» δήλωσε ο Δημήτρης Γούτας για λογαριασμό της Ξάνθης.

« Πάμε δυνατά, πάμε για τη νίκη!» ήταν η… σαφής δήλωση του Ηλία Σταυρόπουλου, ενώ σχετικά με το τι πρέπει να κάνει ο Άρης για να κερδίσει στη Ξάνθη, η απάντηση ήταν ξεκάθαρη:  «Να βάλει γκολ και να μη δεχτεί εύκολα».

H πιο πιθανή ενδεκάδα του Άρη: Μπουζάνης, Ψυχογιός, Τσουμάνης, Πουλίδο, Ηρακλής, Έλσνερ, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Τάτος, Σταυρόπουλος, Ουντότζι.

To Top