ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Ξεγυμνώστε” το ψέμα της κατηγορίας! (PRESSARIS LIVE, 17:00)

Αν θέλετε αν αποδείξετε ότι κακώς βρίσκεστε σε αυτή τη θέση, ότι φέτος σας έκλεψαν τον ιδρώτα σας με τον τρόπο που σας κέρδισαν στο πρώτο γύρο, αλλά και έχουν πάρει πολλά ματς, τότε παίκτες του Άρη, αυτή είναι η ευκαιρία σας!

Οι “κιτρινόμαυροι” υποδέχονται την Λαμία, μία ομάδα που έδρασε εν μέσω παρασκηνίου, για να έχει αυτή τη στιγμή στα χέρια τους σφιχτά κρατημένο ένα από τα δύο εισιτήρια για την Σούπερ Λίγκα.

Άπαντες θέλουν τη νίκη με ένα καθαρό και μεγάλο σκορ, προκειμένου να διατηρήσουν ζωντανές τις όποιες ελπίδες έχουν για άνοδο, στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής και ενώ η διαφορά τέσσερις στροφές πριν το τέλος παραμένει στους έξι βαθμούς.

Ο Νίκος Κωστένογλου δεν έχει στη διάθεσή του, τους τραυματίες Ανάκογλου και Τσουμάνη, αλλά και των τιμωρημένο Χρήστο Μπούρμπο, που αποβλήθηκε στο Ηράκλειο.

Η αποστολή του Άρη

Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Ίλιτς, Μιλούνοβιτς, Πίτου Γκαρσία, Ούγκο Σόουζα, Ντάρσι Νέτο, Μακουτά, Τάτος, Ρόβας, Ταυλαρίδης, Τζανακάκης, Μπαργκάν, Καράμπελας, Ντούνης, Καπνίδης, Παυλίδης, Χαριτωνίδης, Ντόγος.

To Top