Νόρις: «Είναι προφανής ο στόχος»

Χαρούμενος ήταν ο Λάντο Νόρις με την pole position που πήρε στο Grand Prix της Ουγγαρίας, τονίζοντας πως μοναδικός στόχος είναι η νίκη την Κυριακή (21/07).

Αναλυτικά όσα είπε ο Λάντο Νόρις:
«Είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν ήταν εύκολες κατατακτήριες, οι συνθήκες ήταν δύσκολες. Όμως όταν βρίσκεσαι στην κορυφή είναι καλό. Είμαι χαρούμενος για την ομάδα για το 1-2. Συγχαρητήρια σε όλους».

Για το αν η pole αυξάνει την αυτοπεποίθηση μέσα στην ομάδα. «Η επίδοση μας δίνει αυτοπεποίθηση, βέβαια δεν είναι ότι χρειαζόμαστε περισσότερη. Ήρθαμε σε αυτό το τριήμερο με καλή διάθεση, γνωρίζοντας ότι μπορούμε να τα πάμε καλά. Έχουμε ένα καλό μονοθέσιο για να παλέψουμε για την pole position και αυτό κάναμε σήμερα. Βελτιωνόμαστε σε κάθε τριήμερο, οπότε η κατάκτηση της pole είναι γλυκιά».

Για το αν οι υψηλότερες θερμοκρασίες που αναμένονται στον αγώνα της Κυριακής του δίνουν αυτοπεποίθηση: «Είμαστε στην καλύτερη θέση για τον αγώνα, όποιες και αν είναι οι συνθήκες. Με δύο μονοθέσια στην πρώτη σειρά της εκκίνησης μπορούμε να ελέγξουμε τον αγώνα. Αν παραμείνουμε στο 1-2 θα είμαστε χαρούμενοι. Το μονοθέσιο αποδίδει καλά, εγώ νιώθω ότι οδηγώ καλά. Αν δεν κερδίσω δεν θα είναι καλή μέρα αύριο. Είναι προφανής ο στόχος για αύριο».

To Top