ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Νωρίτερα θα ξεκινήσει η σεζόν για τον Άρη λόγω Super Cup και Eurocup

Πιο νωρίς από κάθε άλλη φορά τα τελευταία χρόνια θα ξεκινήσει το EuroCup, γεγονός, φυσικά, που θα επηρεάσει και την έναρξη της προετοιμασίας του Άρη, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Όπως ανακοίνωσε χθες η Ευρωλίγκα, μετά το τέλος της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων, το τζάμπολ της νέας σεζόν θα γίνει στις 24 Σεπτεμβρίου, δηλαδή 9 μέρες νωρίτερα, σε σχέση με την περυσινή σεζόν, όταν η πρεμιέρα διεξήχθη στις 3 Οκτωβρίου, με τους κιτρινόμαυρους να υποδέχονται στις 4 Οκτωβρίου την Γκραν Κανάρια.

Η κανονική περίοδος θα ολοκληρωθεί το διήμερο 4-5 Φεβρουαρίου του 2025. Επίσης, σε κανένα από τα δύο “παράθυρα” των Εθνικών ομάδων (18-26 Νοεμβρίου 2024 και 17-25 Φεβρουαρίου 2025) δεν θα υπάρχει δράση στο EuroCup, σύμφωνα με το καλεντάρι.

Με δεδομένο ότι ο Άρης θα πάρει μέρος και στο Super Cup, με το οποίο θα ανοίξει επίσημα η αυλαία της σεζόν στην Ελλάδα, θα πρέπει να μπει στο γήπεδο, πριν τον Δεκαπενταύγουστο.

Εννοείται πως θα ήταν ευχής έργο να έχει πάρει την οριστική του μορφή το ρόστερ μέχρι αυτή την ημερομηνία, για να μπορεί ο Γιάννης Καστρίτης να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες από το ξεκίνημα της προετοιμασίας.

Αυτό, όμως είναι κάτι, που θα φανεί προϊόντος του χρόνου…

To Top